Bineinteles. E mult de invatat la penal.Mi-am luat o umbra de concediu pt 2 saptamani dar pt ca am anunt din scurt (planificarea initiala la nivel de unitate ma prevedea in concediu in august..deh.. examenul credeam ca o sa fie in septembrie) toata ziua sunt sunata:""unde e aia"', ""cum fac aia"". incat cred ca mai bine mergeam la munca.Stiu ca sunt multi candidati care pe langa ca stapanesc foarte bine pr civila si oj inca dinainte de examen..au 2 luni de pregatire intensa doar pt pr penala:fara munca, obligatii casnice etc...si nu e suficient doar sa stiu bine materia ci sa fiu in primii 140. Ceea ce.. incep sa am dubii ca ar fi sanse.
Eu nu reusesc mai mult de 5 ore/zi sa invat. Acum , in astea 2 sapt, poate mai depasesc..dar mai am de umblat sa-mi depun si dosarul (nu-l depun in orasul unde locuiesc).De aia si intrebam daca trezirea unui candidat e la ora 5 .Ca daca incepe la 5 si toata ziua atat se face..e clara treaba ca eu nu am ce cauta la examen.
Acum depinde de ritmul fiecăruia, cum îmi spunea mie cineva mai sus. Dar, mi se pare totuşi că lumea e foarte bine pregătită. Unele persoane poate învaţă noul cod înainte de intrarea lui, parcă am citit pe undeva asta şi eu, abia l-am primit, clar nu mă pot compara cu acele persoane. Nu am avut inspiraţia să fac asta. Pe de altă parte, poate că următorul concurs va fi în septembrie 2015....
Buna!
Va prezint urmatoarea situatie :-sunt in concediu de crestere a copilului si as incerca la sng.Stie cineva daca ,in cazul in care promovez examenul va trebui sa renunt la concediu sau pot merge la cursuri si primesc in continuare indemnizatia?Am tot cautat raspuns dat nu am gasit ...ma gandeam ca poate stie cineva de aici sau ma poate indruma unde sa intreb.
Spor la invatat !