avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Buna...are cineva idee cam cati candidati s-au inscris?
Strategia mea este urmatoarea: atunci cand ma obosesc beau un energizant ma odihnesc 15 min. si o iau de la capat. Anul asta am inteles penalul...acum ma zapaceste organizarea pe care o consideram cea mai usoara :))/ Nu`i panica mai este timp. Nu stiu cati candidiati s-au inscris dar ma gandesc ca suntem cam la fel ca anul trecut.
Buna tuturor !
Sunt din Timisoara, iar anul acesta voi participa la acest concurs.
Momentan am terminat cu procedura civila, deci mai am 2 materii...sper sa-mi ajunga timpul ! De curand mi-am dat demisia pt a avea timp de studiu. Am observat ca exista concurenta puternica, ultimele note cu care se intra fiind peste 8.
Pun aici link-ul catre un blog care mi-a raspuns la aproape toate necunoscutele cu privire la examen dar mai ales la ce se intampla dupa (cazare, salarii etc.). Sper sa va raspunda si voua la cateva din curiozitatile pe care le aveti.
Va doresc spor la invatat si multa multa bafta !

P.S.: la procedura civila eu am invatat din Cod si Tabarca. La procedura penala se merge doar pe cod ? A aparut si Udroiu...

[ link extern ] /
E suficient codul.:)
Blogul e al unui actual cursant SNG...era activ si el pe aici intr-o perioada.
Bafta! Riscanta decizie cu demisia..dar tu stii mai bine :)
Bine ai venit pe forum!
Doar codurile sunt suficiente.
Media de intrare a fost de fapt peste 8.70, de asta se vehiculeaza ideea ca anul acesta se merge spre 9. Ideea este ca subiectele de anul trecut au fost relativ simplute si de aici toata nebunia cu aceste note

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)