avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Scuze pe viitor am sa pun si semne de punctuatie.
doamne, nu mai suport sa citesc despre atatea nereguli in organizarea si desfasurarea unui examen ce se vrea a fi unul decisiv in formarea si pregatirea unor viitori grefieri, in JUSTITIE, unde se presupune ca iti cauti dreptatea la nevoie. pai daca nici aici nu e corectitudine, unde sa o mai cautam?????in strada???citeam si pe facebook, la fel, poate mai grav,chiar aici s-a ajuns?oare un candidat normal, care invata zi de zi, si pierde timp si isi toceste creierii sa faca ceva bun, nu va reusi?chiar totul e pe pile in tara asta????scuze daca am deranjat pe cineva in afirmatiile mele dar chiar este de nedescris.astept ziua de 21, vedem ce se va intampla si gata.bafta tuturor
Ni se reproseaza ca nu am luat atitudine? Pai atunci cand o vezi supraveghetorul ca se uita fix la cel care copiaza si apoi isi intoarce privirea ce sa crezi?Anul acesta si-au baut joc de toti cei care au pierdut nopti, locuri de munca si altele pentru a invata. Sper ca domnii judecatori si procurori care au facut parte din aceast CIRC sa aiba langa ei fix pe acesti oameni pe care i-au lasat sa intre prin frauda la SNG. Aceasta este realitatea...nu prin truda si sacrificii se reuseste ci prin nesimtire si mult tupeu.
Ai dreptate cristina 1990 intru totul .Vom vedea pe21 rezultatele eu cred ca nu o sa foarte mari.
Imi expun si eu o ultima parere pe acest forum. Este ultima oara cand dau acest examen, formularea a fost o bataie de joc la mai multe subiecte - faptul ca la civil s-a tot schimbat baremul deja este mai mult decat penibil, s-a copiat - am auzit discutii in acest sens dupa ce am iesit de la examen, deci prea tarziu sa pot face ceva sau sa indic o persoana anume. Suplimentar...din mai multe surse mi s-a spus ca au fost majoritatea locurilor aranjate anul acesta - din motive evidente nu pot sa va dau mai multe detalii in acest sens, cine vrea sa creada bine, cine nu, iarasi bine - stiam ca se intampla asta, ma asteptam sa fie un numar de 10, 20 locuri aranjate, dar "majoritatea" imi suna ca ceva mai mare de 10-20.
Sunt mai multe persoane pe acest forum care merita cu adevarat sa ia - parerea mea - si din partea mea toata bafta fetelor, sa va ajute Dumnezeu celor care ati invatat si nu v-ati incurcat in detalii sa reusiti!!!!! Nota mea este undeva pe la 8.20 deci 0% sanse sa intru, cred ca se va intra cu note peste 9 sau f apropiate de 9.
Daca am suparat pe cineva cu aceasta postare imi cer scuze, am trait alaturi de voi stres, nervi, emotii, trebuia sa spun si acum ce am pe suflet.
PS: totul se intampla cu un scop, cine nu a reusit acum are altceva pus de-o parte pentru el/ea :)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)