avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
stai f bine cred...eu la pct.1 de la OJ, ei l-am facut cam praf.

cum ti s-a parut pct. 1 de la PC?
Cris111 a scris:

Buna! da, am fost eu! mi-am calculat 7,9-8,2 cam asa..nu stiu ce sanse am :( Voi ce ati facut?

Buna!

Am vazut si eu subiectele...acum chiar regret ca nu m-am inscris la concurs, a fost accesibil...#-o

Bafta, fetelor! :)
Felicitari tuturor din promotia SNG mai 2014!!! Am ramas surprinsa cand am vazut ca o persoana s-a retras si avea o nota fffff mare....din pacate, nota mea de penal a ramas fix aceeasi dupa recorectare :-/ nu ar fi facut mare diferenta in clasament, dar ma asteptam la o crestere dupa recorectare.
Inseamna ca ne vom mobiliza pt urmatorul examen, cum zicea si Dahlia, sa nu ne mai ia pe "nepregatite", sa fim in primii 70-80 ca sa nu stam cu stres pana la final :) Spor la studiu celor care continua cursa! :luck:
Si eu am patit la fel, facusem calcul dupa barem si la penal imi iesise cu 1 punct in plus...nu mi-au dat nimic...

Data viitoare sa fie cu noroc :luck:

Bafta tuturor care cotinua cursa si felicitari celor care incep cursurile in iunie!
oana_01 a scris:

Inseamna ca ne vom mobiliza pt urmatorul examen, cum zicea si Dahlia, sa nu ne mai ia pe "nepregatite", sa fim in primii 70-80 ca sa nu stam cu stres pana la final :) Spor la studiu celor care continua cursa! :luck:

Tu mobilizeaza-te pt INM in septembrie..eu cred ca acolo e locul tau.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)