avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Eu am ajuns pe la probe la procedura penala. E mult mai mult decat era in codurile vechi. Oare or sa dea tot? S-a mai uitat cineva pe ele? Sunt cam 100 si ceva de articole. Ma gandesc ca or sa bage pe la adevarat/fals sau sau sa ne puna sa listam de la art. 97 sau 138.
eu zic sa astepti sa vedem daca intra in vigoare NCPP.
eu nusunt un exemplu de urmat...imi doresc sa iau acest examen, dar din pacate nu dispun de timp pt a ma pregati.deocamdata doar citesc din procedura civila si organizare...sa zic...30 min-1 ora/zi.
pana in sept mai e si sper sa mi insusec toate informatiile pana atunci.
voi cat timp alocati studiului?
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
irina_g, utilizator
Nu prea ma mai stresez cu ideea "daca" intra sau nu in vigoare. Inteleg ca sunt singura care s-a uitat pe NCPP? Faza e ca sub o forma sau alta o sa intre ceva. Dar ca sa intreb pe vechiul cod si cine mai tine minte din examene de pana acum, cam cat de utile sunt probele ca materie de examen?
Eu zic sa nu te ghidezi dupa cat de util e un anume aspect. Nu mi-a parut important in activitatea de grefier sau in infaptuirea justitiei sa stim daca SNG face parte din sistemul National de invatamant si educatie..dar a fost notat cu un punct.
a mai auzit cineva ceva legat de infiintarea unui tribunal specialzat in Bucuresti?
pentru noi ar fi super intrucat s ar crea noi locuri de munca

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)