avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Eu nu stiu deloc CPP nou. Lucrez, am casa si responsabilitati.. deci din punctul asta ma prinde nepregatita.
O să vedem dar nu cred, că vor da la concursul SNG din aprilie(dacă se organizează) din NCPP- poate adoar anumite reglementări-dar nici atât.
Parca anul trecut s-a dat examen direct pe post la o curte de apel (Suceava..dar se poate sa fi retinut gresit) la f putin timp dupa intrarea in vigoare a CPC. (maxim o luna)si in bibliografie a fost CPC.Vedem.
De principiu imi facusem planul pt septembrie. Daca e sfarsitul lui aprilie mi-e destul de ok totusi.. mai ales ca stiu ca vara e f aiurea sa inveti. Pe posturile astea din Bucuresti nu m-as inscrie decat daca as sti ca sunt singurele posturi scoase la concurs anul asta (adica in eventualitatea in care nu se mai organizeaza la SNG). Bucurestiul e a2a sau chiar a 3a mea optiune ca locatie.Apoi chiar mi-as dori sa trec prin SNG pentru ca mi s-a zis ca e un bun exercitiu pt INM, Magistratura.. care desi nu-s obiective obligatorii..nu exclud.
Revenind...eu am mai dat cum 2 ani.. deci nu am dat examen de pe CPC.Totusi am reusti sa o invat la un nivel acceptabil..zic eu. O repetitie temeinica ar trebui sa-i ajunga. Ceva organizare mai stiu.. dar CPP nu am citit nici macar un articol (nu-l am oricum decat in format electronic deocamdata) si penalul mi-e urat de cand ma stiu in drept.
Din ce am inteles la SNG deja testarile se dau pe NCPP.
Dahlia, şi eu la fel mă gândeam că nu m-aş înscfrie pe posturile din Buc. decât dacă nu se organizează concurs în aprilie la SN,; ştiu că dacă ocupi un loc de grefier la una din instanţele din raza Curţii de Apel Bucureşti, foarte greu/deloc se obţine un tranfer la o curte de apel din provincie, pentru că această curte este cea mai încărcată din punctul de vedere al nr.de dosare
Mie mi-e ca nu se mai organizeaza deloc. Mi-e indiferent ca in aprilie sau septembrie..dar ma gandesc sa nu tot scoata posturi prin CA si sa excluda SNG anul asta.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)