Parca anul trecut s-a dat examen direct pe post la o curte de apel (Suceava..dar se poate sa fi retinut gresit) la f putin timp dupa intrarea in vigoare a CPC. (maxim o luna)si in bibliografie a fost CPC.Vedem.
De principiu imi facusem planul pt septembrie. Daca e sfarsitul lui aprilie mi-e destul de ok totusi.. mai ales ca stiu ca vara e f aiurea sa inveti. Pe posturile astea din Bucuresti nu m-as inscrie decat daca as sti ca sunt singurele posturi scoase la concurs anul asta (adica in eventualitatea in care nu se mai organizeaza la SNG). Bucurestiul e a2a sau chiar a 3a mea optiune ca locatie.Apoi chiar mi-as dori sa trec prin SNG pentru ca mi s-a zis ca e un bun exercitiu pt INM, Magistratura.. care desi nu-s obiective obligatorii..nu exclud.
Revenind...eu am mai dat cum 2 ani.. deci nu am dat examen de pe CPC.Totusi am reusti sa o invat la un nivel acceptabil..zic eu. O repetitie temeinica ar trebui sa-i ajunga. Ceva organizare mai stiu.. dar CPP nu am citit nici macar un articol (nu-l am oricum decat in format electronic deocamdata) si penalul mi-e urat de cand ma stiu in drept.
Din ce am inteles la SNG deja testarile se dau pe NCPP.
Dahlia, şi eu la fel mă gândeam că nu m-aş înscfrie pe posturile din Buc. decât dacă nu se organizează concurs în aprilie la SN,; ştiu că dacă ocupi un loc de grefier la una din instanţele din raza Curţii de Apel Bucureşti, foarte greu/deloc se obţine un tranfer la o curte de apel din provincie, pentru că această curte este cea mai încărcată din punctul de vedere al nr.de dosare
Mie mi-e ca nu se mai organizeaza deloc. Mi-e indiferent ca in aprilie sau septembrie..dar ma gandesc sa nu tot scoata posturi prin CA si sa excluda SNG anul asta.