Si daca face testul acesta cu 600 lei si reiese ca nu el este tatal, se poate duce la instanta si sa se faca dreptate?
Rectific : Testele de paternitate oferă o siguranţă de 99,9%.Teste se fac de medici legisti de la INML. Sunt oameni greu de cumparat sau imposibil.
Daca este 100% ca nu este el tatal sa angajeze un avocat, o sa ii explice ce variante are.
Poate sa refaca testul daca nu au acelasi rezultat.
..................................................
In ipoteza in care eu as fi barbat si o oarecare pe care nu o cunosc si cu care stiu ca nu am intretinut relatii sexuale, m-ar soma sa ma prezint la ADN, probabil nu as merge sau, daca mi-ar fi la indemana m-as duce pentru a putea cere PEDEPSIREA persoanei de sex feminin pentru groaznicul prejudicu de imagine adus :)
Si consider mai mult decat firesc si normal ca cel vinovat sa plateasca in fata legii.
Nu prea cred ca exista femei care au nascut un copil cu X si cheama la judecata pe Y, deoarece acest lucru se dovedeste extrem de usor daca Y vine la ADN chiar prin test si de aici femeia suporta consecintele, deci nu cred ca este vreo astfel de femeie care, in cunostinta de cauza, sa solicite testarea lui Y cand de fapt ea stie foarte bine ca minorul este copilul lui X.
Este absurd sa credem asa ceva! Cum si mai absurd este sa credem ca o femeie nu stie cu cine a ramas insarcinata!
Va recomand sa faceti acelasi exercitiu de imaginatie si sa va puneti in locul femeii care cere judecata.
Sa-mi fie iertata comparatia insa, presupun ca doar cele carora "meseria" pe care o practica le face sa nu cunoasca cu certitudine tatal copilului lor deoarece s-au culcat cu mai mult de un partener de sex masculin in ziua respectiva sunt in aceasta situatie.
Dar si acolo exista o solutie, sa faca toti cei 3-5-10 parteneri ADN-ul si sa se clarifice situatia copilului.
In viata reala, de zi cu zi, a oamenilor normali, a femeilor normale care nu traiesc din vanzarea trupului, asa ceva este imposibil!
Tatal devine tata atunci cand spermatozoidul sau ajunge sa fecundeze ovulul femeii, nu cand se da sentinta finala :)
Sunt destule femei care nu stiu cu cine au conceput copilul, si sunt femei normale care nu se prostitueaza.
Trist dar adevarat!
Lumea e mare si poti sa faci sex din intamplare sau sa nu iti mai aduci aminte cu cine ai facut sex ...
Asa cum a scris si domul avocat Lascoschi, instantele se grabesc sa dea copiilor un tata, asa ca este posibil ca si cei de la IML sa gandeasca la fel, ajutati si de un stimulent financiar sau de alta natura.
~ final discuție ~