Buna ziua,daca eu nu cer cheltuieli de judecata,intr-un dosar,ordonanta presedintiala ptr. stabilire domiciliu minor,partea adversa poate cere ? Poate castiga daca ea spune ca,mama ei lucreaza in germania si ii trimite 900 euro pe luna,dar ea si nici membri familiei ei,unde sta in prezent, (tata si fratele) nu au serviciu,eu si membri familiei mele, facand dovada unui venit stabil ?
Printr-un dosar de stabilire a locuintei minorului si de stabilire a unui program de legaturi personale veti putea sa va castigati drepturile.
Se va efectua o ancheta sociala la domiciiliul copilului pt a se verif conditiile in care traieste, iar programul de vizitare va fi dispus de catre instanta, astfel incat sa poata permite mentinerea legaturilor firesti parinte- copil.
buna ziua,am introdus ord.pre.ptr.stab dom.minor,dar am pus accentul pe gradinita,sa fregventeze in continuare gradi.la care este inscrisa,fara sa stiu ca vine cu dovada ca a inscris-o acolo,si mi-a fost respinsa cu drept de apel.Ancheta de la autoritatea tutelara nu era la dosar.vreu sa stiu daca acum la apel pot pune accent pe faptul ca ea imi refuza dreptul de parinte ?Eu iau legatura cu copilul doar prin intermediul internetului,si stiu de la copil ca se duce doar 3-4 ore la gradi.a apucat sa-mi spuna pana sa-i sufle ea.( copilul are 5 ani)
Draga tatic, exista gradinite cu program normal si gradinite cu orar prelungit. Programa educationala e aceeasi, gradinitele cu program prelungit au in plus patuturi pentru somnul de dupaamiaza si ingrijitoare care sa pazeasca copiii pana vin sa-i ia parintii dupaamiaza.
Deci nu aveti nici o sansa cu argumentul de 3-4 ore la gradi, exact atata e programul educational, de la ora 9 la ora 13, dupa care copiii mananca(cei cu program prelungit) si se culca.
Nu avea cum s afie ancheta sociala la dosar pt ca in procedura ordonantei presedintiale probatoriul este unul redus nu ca intr-un dosar pe fond obisnuit.
Nu cred ca ati ales calea care trebuia si nici nu cred ca aveti sanse in apel
Nu-mi explicati mie ce inseamna gradinita,stiu foarte bine,gradinita aceea este cu prog prelungit dar ea sta 3 ore,pente ca.....NU AU CU CE SA-O PLATEASCA,ACEL VENIT ESTE O MARE MINCIUNA,TOTUL ESTE O MINCIUNA.Nu au cu ce sa-si plateasca nici intrtinerea la bloc,au restante,ea nu se poate numi mama stiu mai bine,am trait cu ea 7 ani.Eu vrea doar sa ne intelegem in privina copilului si sa facem ce este mai bine ptr. el dar nu am cu cine.Degeaba ai dreptate,mori cu ea in mana,ma judecati de parca eu sunt bau-bau si ea zana buna.De fapt am vrut niste sfaturi nu reprosuri,de astea sunt satul