avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata de duminica !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata de duminica !

Buna ziua,daca eu nu cer cheltuieli de judecata,intr-un dosar,ordonanta presedintiala ptr. stabilire domiciliu minor,partea adversa poate cere ? Poate castiga daca ea spune ca,mama ei lucreaza in germania si ii trimite 900 euro pe luna,dar ea si nici membri familiei ei,unde sta in prezent, (tata si fratele) nu au serviciu,eu si membri familiei mele, facand dovada unui venit stabil ?
Raspuns ptr. doamna avocat,adica nu am atins in ord.pres. ce trebuia? deci,nu mai pot sa revin,sa inteleg ?.Asta este, ramane in procesul de divort restul. Multumesc
nimeni nu se poate pronunta pe un dosar pana nu il cunoaste.

daca doriti doar sa cunposteti gradinita se prea poate sa se rezolve in apel, desi nu ne spuneti de ce vi s-a repins actiunea pe fond.

nu exita retete sigure de a castiga un dosar.
Buna ziua,am cerut stab.dom.minor la tata,caminul conjugal,ptr.a merge in continuare la gradinita la care este inscrisa,stiind ca ca ea si familia ei nu au posibilitati materiale(si nici morale)ptr.a investi in educatia copilului,dar la dosar s-a depus o adev.de la o gradi.si un venit,in euro,de la mama ei care lucreaza,cateva lunu pe an in strainatate.Am cerut sa se faca dovada contractului de munca si daca venitul este constant.Dosarul s-a respins ca neantemeiat,cu drept de apel.Eu cred ca trebuia sa fi cerut si program de vizitare si sa spun ca ea imi refuza dreptul de parinte,dar am fost sfatuit ca aceste lucruri sa le las ptr.divort.
Care a fost motivarea instantei pt a va respinge cererea? Ati primit motivarea?
nu,totul s-a intamplat de curand.Cum pot sa iau copilul la mine cateva zile,sa spunem,de sarbatori daca ea se opune ? Am vrut sa fac asta de multe ori,dar m-am gandit la copil si ea acum profita.

Alte discuții în legătură

Divort ci minor- neintelegeri intre parinti ElianaS ElianaS Buna seara!Am un var care este in divort,au un copil impreuna,insa nu se inteleg asupra custodiei minorului,acesta avand 6 ani!Fosta sotie nu il lasa pe varul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti - provizorie executorie de drept maria v maria v Buna ziua 1. Ce se poate intampla daca nu se respecta o hotarare civila la care se poate face apel (desi este provizorie este executorie de ... (vezi toată discuția)
Am o problemă cu conducerea de la grădinița unde învață fetița: refuză să-mi ofere informații, documente, contractul de studii și fotografii. pot face plângere penală împotriva lor? Iuret Iuret Hristos a înviat. Am o problemă cu grădinița unde învață fetița noastră. Deoarece mama copilului mi-a refuzat să îmi ofere informații , documente , ... (vezi toată discuția)