avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sedinta de mediere, modificare data la cerere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sedinta de mediere, modificare data la cerere

Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul de mediere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 21:59, 28 Noiembrie 2013
@SAUNDU

Buna ziua,

Termenul de 15 zile la care faceti dvs. vorbire ca va incadrati , nu este cel prevazut in lege,d.p.m.d.v. Acesta este depasit!

Legea 192/2006:
Art. 43. - (1) Partile aflate in conflict se prezinta impreuna la mediator. In cazul in care se prezinta numai una dintre parti, mediatorul, la cererea acesteia, va adresa celeilalte parti invitatia scrisa, in vederea acceptarii medierii si incheierii contractului de mediere, stabilind un termen de cel mult 15 zile. Invitatia se transmite prin orice mijloace care asigura confirmarea primirii textului.
Aici este vorba de obligatia mediatorului de a programa o intalnire in maxim 15 zile.
Ca dvs.doriti un alt termen,inteleg,dar acesta se stabileste de comun acord cu mediatorul si partea adversa asa cum s-a mai mentionat.
Poate am inteles gresit si dvs. de comun acord ati stabilit termenul de 09.12.2013,fara ca ca acesta sa fi fost impus .

Cu stima.
Sigur acest termen NU afost impus(09.12) ci este o reprogramare la cererea mea si acceptata de mediator.
Buna seara,

Era necesara aceasta precizare,intrucat nu specificaseti anterior acest lucru.

Cu stima.
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
mediator_craiova, utilizator
Buna seara _craiova

Este foarte adevarata omisiunea.Mi-o insusesc.Sper ca gustati jocul de cuvinte de la inceputul textului.
O seara buna.
Domnule Saundu,

Daca dvs veti ajunge la vreo forma de acord va rog sa-mi recomandati mediatorul.
Serios. Vreau sa-l cunosc. Ar trebui sa fie desavarsit ...

Alte discuții în legătură

Procedura invitatie la sedinta de informare Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)
Sedinta de mediere,modicare data la cerere ii SAUNDU SAUNDU Buna seara,revin cu complectare la subiectul anterior avind in vedere ca in urma demersurilor mele privind modificarea datei pentru sedinta de informare in ... (vezi toată discuția)
Conditie plata onorariu Ramona24 Ramona24 Este legal ca invitatul la mediere( o banca) sa conditioneze plata onorariului mediatorului la 50% din valoarea totatala si doar daca se va ajunge ... (vezi toată discuția)