avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sedinta de mediere, modificare data la cerere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sedinta de mediere, modificare data la cerere

Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul de mediere.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 21:59, 28 Noiembrie 2013
V-am trimis un mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura invitatie la sedinta de informare Birou de Mediator - Luana Nistea Birou de Mediator - Luana Nistea Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Reclamantul este obligat sa parcurga procedura de informare. Ar fi in regula daca reclamantul ar trimite, in ... (vezi toată discuția)
Sedinta de mediere,modicare data la cerere ii SAUNDU SAUNDU Buna seara,revin cu complectare la subiectul anterior avind in vedere ca in urma demersurilor mele privind modificarea datei pentru sedinta de informare in ... (vezi toată discuția)
Avocatul mediator si prev.art.36 din l:192/06 Irina S. Irina S. Art. 36 din L:192/2006 prevede ca meditorul nu poate reprezenta sai asista vreuna dintre parti intr-o procedura judiciara ori arbitrala avand ca obiect ... (vezi toată discuția)