g_iulia1974 a scris:
Nu am inteles prea bine,deci legea spune nelimitat?Asta ar insemna ca la orice ora ,oricind si oricit?
Stiu ca sunteti intr-o situatie stresanta - nu acest aspect l-am contestat - dar trebuie sa o prezentati in asa fel incat sa o vada si ceilalti.
Asa cum ati prezentat-o, ea este stresanta in continuare pentru dvs, dar cineva obiectiv (adica un judecator) n-o vede asa.
De aceea am atras atentia asupra amanuntului cu inregistrarea telefonului - pentru ca, in mod clar, situatia dvs e mai complicata decat faptul ca suna in fiecare zi.
Personal nu vad ca pe o amenintare faptul ca cineva imi spune ca ma da in judecata - sa ma dea, e dreptull lui. Acelasi drept il am si eu sa ma apar si, daca datul in judecata se repeta abuziv - exista si pentru asta o rezolvare legala.
Da, este un stres, dar sunteti intr-o relatie stresanta cu tatal copilului din momentul in care ati constatat ca nu va mai intelegeti si trebuie sa va despartiti. E o relatie pentru urmatorii 14-20 de ani. Si e normalitatea dumneavoastra. N-o sa scapati de ea. Pentru sanatatea dvs si a copilului dvs trebuie sa gasiti o cale sa aveti aceasta relatie.
Cat despre sunatul lui zilnic - dvs vorbiti zilnic si nelimitat cu copilul? Atunci acelasi drept il are si tatal. Asta e realitatea. Daca puteti demonstra ca ii dauneaza copilului - puteti obtine o limitare a acestui drept. Pana atunci - acesta este dreptul lui de parinte.
Cat despre persoane ca mine - nu oricine nu e de acord cu tine iti este dusman.