avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA SEPTEMBRIE 2005

Buna ziua dragi colegi.
Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum o sa decurga sau alte opinii despre cum vi se pare voua examenul scrieti aici.
Eu abia o sa-l sustin pentru prima data in toamna asta si sincer imi este tare teama de oral.
Am tot cautat pe internet mai multe detalii in legatura cu examenul de anul trecut poate si cateva subiecte date la scris dar nu am gasit nimic si sunt convinsa ca nu sunt singura care este interesata de acest lucru, daca are cineva aceste subiecte va rog sa le scrieti in forum.
Dragi colegi astept raspunsurile voastre si va rog sa nu batem campii cu eventualele greseli de exprimare cum am vazut ca se face, haideti sa fim maturi si sa dezbatem aceasta problema cu seriozitate.
Va multumesc.
Cred ca examenul se sutine dupa 20 septembrie.
Cel mai recent răspuns: aliPus , utilizator 11:28, 18 Octombrie 2005
eu nu cred ca nu sunt candidati, doar ca probabil acceseaza alte siteuri, din cate am vazut sunt alte forumuri mult mai active...cat despre tematica...ma repet www.uar.ro
Multumesc pentru raspuns. Tematica de pe www.uar.ro este de anul trecut. O cunosc, si de altfel dupa ea ma si ghidez cand invat. Sunt o multime de probleme, incepand cu frecventele modificari de legislatie, dintre care cea mai spinoasa problema mi se pare Codul Penal... care va fi in vigoare pentru examen? Se pare ca ramane inca valabil cel vechi, para modificat si schimbat, cel nou care trebuia sa intre in vigoare peste cateva saptamani, se amana sine die...
Din cate imi amintesc subiectele la civil au fost: contractul de arenda, fidejusiunea, capacitatea de exercitiu a persoanei juridice (si inca unul pe care nu mi-l aduc aminte deloc), iar la penal: participatia, o recidiva, si infractiunile de la art 247 si 248 CP.

Sper ca imi aduc bine aminte si promit ca voi reveni cu completari referitoare la subiecte si detalii despre desfasurarea examenului din noiembrie - decembrie 2004!
Examenul de Barou nu se da in noimbrie? Stiu ca anul trecut s-a dat pe 24 noiembrie? Stie cineva daca se da mai devreme anul acesta? Nu de alta dar sa stiu sigur de cand intru in panica
Nu se stie inca nimic despre data examenului, va fi in ultimul trimestru al anului, adica poate fi in octombrie, noiembrie sau chiar decembrie...

Alte discuții în legătură

Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)
Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Cerinta obligatorie pt inscrierea la examenul de admitere in barou? ramy_elene ramy_elene Este obligatoriu ca inainte de a da admiterea pt barou sa ti se dea semnatura unui avocat precum ti-ai efectuat stagiatura sub coordonarea sa? cu cat timp ... (vezi toată discuția)