Birou_de_Mediator a scris:
Desi a intervenit deja un moderator observ ca inca nu a fost inteles scopul interventiei.
2. Postarea @Just-drept (cea cu speta) trebuia de asemenea stearsa tot ca fiind off-topic, intrucat trebuia deschis un subiect nou cu aceasta tema. A ramas si aceasta postare deoarece colegii de forum au raspuns si din respect pentru timpul alocat in a da lamuriri nu a fost stearsa.
Stimata @Birou_de_Mediator,daca cititi cu atentie de la inceput,veti observa ca @legally_aid a postat un continut din cea ce a sustinut dl.judecator Cristi Danilet cu privire la medierea in codul penal.
Si pentru ca totusi s-a deschis acest subiect,am dorit sa clarificam si sa se inteleaga cum sta lucrurile cu medierea in penal din speta mea.
Consider ca pe langa subiectul deschis si postat de @legally_aid,ar trebui dat si cateva exemple.
Se stie ca teoria fara explicatii,exemple este moarta,asadar nu vad nici un rau in faptul ca am dorit cateva exemple de mediere in penal pe care l-am postat direct in subiectul deschis de @legally_aid.
Am convingerea ca si d-stra ati frecventat cursurile de drept pe bancile universitatii de drept si cu studii de caz,exemple,dezbateri,concluzii,spete,etc, nu doar cu teorie.
Ce am scris mai sus,nu o luati in considerare ca un atac la persoana d-stra,ci considerati-o ca un raspuns,ca o explicatie privind postarea spetei direct in subiectul deschis de @legally_aid.
Respectele mele :vishenka: