marinamark a scris:
imediat dupa Paste o sa consult un executor sa nu mai pierd timp si indiferent cat va dura sa rezolv odata problema asta !ideea e ca nu au fost dati afara din imobil deoarece eu si sotul meu ne-am mutat in celalat corp de casa si stand impreuna in aceeasi curte nu am vrut sa ne certam pt ca de fiecare data cand ii ziceam sa plece deveneau recalcitranti si ne-an temut (drept sa spun) cand o sa avem un ordin in mana atunci nu vor mai putea face ceva si in plus nu ne vom mai teme nici noi. sper din tot sufletul sa rezolv problema asta si ei sa nu aibe nici un drept( ca de fapt ce drept au)
Nu va poate ajuta cu nimic executorul!
Pentru ca acesta sa-si desfasoare activitatea, este necesara obtinerea definitiva a unei hotarari de evacuare.
Pe cale de consecinta, pentru a nu mai pierde vremea, va recomand sa apelati la un avocat pentru sustinerea unei actiuni in evacuare, astfel incat aceasta sa nu dureze mai mult decat este necesar in cazul in care nu ati avea avocat si nu ati sti cum sa o redactati si sa o probati, pentru ca apoi cu hotararea instantei de fond definitiva (deoarece calea de atac este doar recursul) puteti merge la un executor pentru evacuarea pe cale silita a acestora.
Exceutorul nu este un politist sau bodyguard care sa intervina intre parti pentru solutionarea unui litigiu. El doar poate pune in aplicare o hotarare judecatoreasca executorie sau un titlu executoriu. ;)