@cora2006
cred ca VA INSELATI...RAU...
Mda... Mie mi-ar suna mai mult a drept de habitatie (sau comodat depinde ce fac acolo). Ma gandesc ca nu as vedea locatiune pentru ca locatarul are oricum obligatia de administrare in plus fata de chirie (reparatii marunte... bla bla). Oricum e destul de aiurea pana nu se stie cu ce drept stau acolo. Si revendicarea oricum (in opinia mea) e ultima solutie avand in vedere probatoriul...
Parca daca stai sa citesti de doua ori un mesaj iti dai seama ca nu trebuie sa fii chiar atat de categoric, nu?
Pentru a face o afirmatie, trebuie sa o argumentezi logic. Eu am facut-o si ai ajuns la concluzia mea: depinde ce probe au partile, deoarece acte nu au, din cate inteleg. Intelegerea facuta acum 8 ani intre parti poate fi dovedita prin orice mijloc de proba, astfel ca aici ne dam doar cu presupusul...
Eu recomand partii sa expuna situatia pe larg unui avocat, sa-i arate ce mijloace de proba are in dovedirea pretentiilor acesteia si, numai pe baza tuturor acestor elemente, asamblate ca intr-un puzzle, avocatul poate stabili calea corecta de aparare a intereselor partii si felul actiunii prin care o va face... ;)