buna ziua. revin cu o rugaminte pentru o solutie , o indrumare la o problema la care nu am gasit rezolvare din 2012 pana acum cu toate ca am avut diferite procese castigate . pe scurt in 2012 am divortat , divort cu minori , baietelul ramanand la mine ,. dupa divort am obtinut ordin de protectie pt mine si baietel pt 6 luni , obligarea fostului sot la consliere psihologica , pastrarea distantei 300 m , etc, el nerespectand acest ordin de protectie , a plecat dupa 2 luni evacuat de politie , nu a adus adeverinta ca a avut sedinte de consiliere psihologica ,la toate recursurile si la toate chemarile in instanta, ordonanta presidentiala , revocare ordin protectie am castigat ,
de mai multe ori a facut plangeri impotriva mea la politie , plangeri pe care nici cei de la politie nu le intelegeau nu stiam ce vrea de la mine , doar ca eu lipseam de la servici ca asa e procedura la fiecare plangere trebuie sa dai declaratii.
astazi am primit o instiintare de la un cabinet de av, pt mediere unde cere reintegrarea in familie, am sunat sa confirm ca ma duc iar dna av a zis ca nu e nevoie ca e doar de forma ca oricum fostul sot ma va chema in instanta .
precizez ca a fost evacuat dintr-o casa construita in timpul casatoriei fara autorizatie de constructie pe terenul meu si langa casa veche proprietatea mea dinainte de casatorie , am incercat in instanta o accesiune imobiliara , timp de 1 an am fost in tribunal , reprezentata de av , si decizia a fost ca primaria nu are calitate procesuala pasiva , deci casa in care vrea fostul sot reintegrarea nu este nici a mea nici a lui nu avem acte pe ea actele fiind doar pe teren si casa veche.
nu inteleg de ce nu vrea mediere , deoarece eu doresc sa rezolv aceasta problema sa uit de fostul sot , sa ii dau casa si terenul si sa ma despagubeasca daca vrea asa mult casa asta , el are un ap 2 camere si masina prorietare dinainte de casatorie .
va rog frumos sa ma indrumati ce trebuie sa fac la mediere si cum sa procedez sa termin acest capitol din viata mea, fostul sot , cum sa procedez sa nu ma mai cheme in tribunale , el e pensionar dar eu lipsesc de la servici ,eu am copil mic el a inceput sa faca crize de cand s-a nascut copilul deci am foarte mult de pierdut daca nu gasesc o solutie , timp , bani lipsa de la locul de munca si stresul e groaznic .
va rog un sfat .
multumesc , am luat legatura cu un avocat , voi prezenta actele pe care le am pana in prezent si voi vedea ce zice , prima reactie a fost ca e posibil sa i se permita , dar a spus ca dupa ce vede toate actele isi va forma o parere, ordinul de protectie a expirat , am explicat ca a fost valabil 6 luni si ca l-am obtinut dupa divort -2012
va spun un sincer multumesc si va voi anunta solutia instantei si parerea avocatului , conteaza mult in astfel de situatii sa gasesti persoane care te incurajeaza chiar si cu un sut in ...posterior.