avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale faliment firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

faliment firma

Am o firma X si detin un magazin (cladirea este pusa gaj la banca ) am facut o noua firma(alt actionar,eu nu apar in firma)
pe firma X am credite la banci.
Am inchiriat magazinul la firma noua , o parte din marfa este trecuta pe noua fiirma.
Intentionez cu firma X sa intru in faliment pt ca nu voi mai plati nimic la banci si or sa imi puna sechestru pe tot ce am gaj.
ce se va intampla cu magazinul? cat timp voi putea sa imi desfasor activitatea in magazin pe firma noua? si daca firma noua poate pati ceva? pot cere bancile ceva ?
Cel mai recent răspuns: daniele , utilizator 00:29, 26 Aprilie 2009
e posibil sa vi se puna poprire si pe suma incasata din inchiriere a cladirii,in cazul in care este stipulata o suma in contract si daca nu e contract de comodat,dar mai e posibil(am spus posibil) in cazul declararii procedurei de insolventa sa se lase cu "atragere raspundere personala'' si atunci veti plati un procent din veniturile dv pana la stingerea datoriilor care poate sa durezi si toata viata
mult succes si sustragere de la datorii placuta:secret:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa- declansare faliment popa_v popa_v Sunt in procedura de insolventa, pe 28 ale lunii se va deschide procedura de faliment. Detin un spatiu si un teren gajate la banca. Pe teren este o ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma marietka marietka buna ziua, am o firma pe care am contractat un credit la care nu am mai platit ratele. am suspendat firma ,iar banca mi-a intentat proces pentru ... (vezi toată discuția)
Insolventa si fidejusiune doe_ro doe_ro Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt administratorul unei firme careia statul ii cer declansarea procedurii de insolventa pentru o datorie de aprox ... (vezi toată discuția)