:-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru dizolvarea firmei cam cat ar costa? Aceasta cum se face? :-/
Pai nu e completa procedura daca nu faceti si faza a doua, care include radierea. O sa numeasca registrul lichidator si o sa va impute costurile, asa incat mai bine ocupati-va. Aveti mult timp la dispozitie (3 ani daca imi amintesc bine).
Lichidarea nu este platita in avans de fiecare societate nou infiintata?Eu am vazut pe toate chitantele de la registru acest fond de lichidare.Ce e cu el?
Nu e platita in avans, aceea e o taxa destinata sa acopere costuri conexe lichidarii. Nu stiu prea bine dar pot sa ma interesez. Cert e ca lichidarea costa mai mult de cativa lei cat se percepe la infiintare.
Mie mi-au dat o foaie din monitorul oficial ca dovada ca hotararea de dizolvare si lichidare concomitenta voluntara s-a publicat, dar nu am primiti nicio hotarare judecatoreasca...Am nevoie neaparat de la pt radiere?
Nu, e suficienta dovada publicarii in M.O. Oricum, hotararea judecatoreasca este cea din prima etapa de la registrul comertului, pe care banuiesc ca ati ridicat-o la momentul respectiv.
Dizolvare srl
buniculmiti
Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010.
Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea.
Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Radiere srl
ela_ranete
am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea?
Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)