:-/Ce costa mai putin? Sa suspend firma sau sa o dizolv? Din cate stiu suspendarea unei societati comerciale costa in jurul a 250 RON la ONRC. Pentru dizolvarea firmei cam cat ar costa? Aceasta cum se face? :-/
Pai mi s-a comunicat numai verbal ca s-a aprobat si trimis spre publicare cand am fost sa intreb si mi s-a zis cand sa merg pentru dovada ca s-a publicat, pe care am ridicat-o azi. Nu am primit nimic altceva...Si asta a fost prima etapa, dizolvarea si lichidarea simultana. Acum am citit aici pe forum de hotararea asta...
NU, este o foaie din editia online a monitorului oficial, cu numele firmei mele evidentiat, pt ca pe foaia asta sunt publicate mai multe hotarari, si aveau pt fiecare firma cate o foaie de-asta....Sper sa nu fie probleme, daca stiam o ceream dar nu mi-au zis nimic de asa ceva...
CUm spuneam, nu va trebuie hotararea initiala pentru etapa II. Daca vreti sa o aveti, o puteti cere de la biroul eliberari al registrului comertului, dar va trebuie numarul sub care a fost inregistrat dosarul dvs.
Ce va trebuie:
1. Cerere de radiere (original);
2. Hotărârea AGA de repartizare a activelor rămase după plata creditorilor luată prin votul unanim al asociaţilor (original plus copie);
3. Situaţia financiară de lichidare şi de repartizare a activului aprobată de asociaţi (copie);
4. Certificatul de înregistrare şi anexa/anexele la acesta (originale);
5. Certificatul emis de organul fiscal competent din care să rezulte că societatea nu are datorii la bugetul de stat şi la
contribuţiile sociale (original);
6. Dacă este cazul:
- hotărârea judecătorească irevocabilă prin care s-a respins opoziţia.
- împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească
formalităţile legale (original).
7. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale:
- taxa judiciară de timbru, în original;
- timbre judiciare;
- taxa de registru;
- tariful de publicare în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
Probabil de-aia nu s-au mai obosit sa mi-o dea. O sa merg sa o ridic daca o sa mi-o ceara pe undeva. Oricum am iesit super ieftin cu prima etapa (105 lei), probabil aia se plateste cand o ridic. Ce vroiam sa intreb, imi face o contabila acum un bilant si o balanta cu cheltuielile de constituire (ca pana acum am depus declaratii de inactivitate), ca asa mi s-a cerut de la finante pt certificatul de atestare fiscala. Ca sa il folosesc si la RC, pot scrie cu pixul pe el ca e bilant de lichidare si sa fac o hotarare aga ca renunt la aportul pentru constituire?
Dizolvare srl
buniculmiti
Am un srl care actual are activitatea suspendata prin orc pina la sfirsitul lui 2010.
Sunt actionar unic si vreau sa dizolv societatea.
Ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Radiere srl
ela_ranete
am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea?
Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)