avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz la contractul de munca pe peroada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz la contractul de munca pe peroada determinata

buna seara!
daca angajatorul, intr-un contract de munca determinata de 3 luni, nu mai are activitate din motive ce nu tin de el, inainte de expirarea termenului din CIM, poate concedia cu preaviz angajatul, daca da, cate zile se trece in cim?

pt o perioada de 3 luni, data inceperii activitatii este 12.05.2014, iar data de sfarsit este 12.08.2014, adica ultima zi in pontaj este 12.08?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 11 Octombrie 2014
Pentru somaj trebuie sa se indeplineasca mai multe conditii, si anume :
Legea nr.76/2002 :
Art. 34

(1) Somerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
a) au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii;
b) nu realizează venituri sau realizează, din activităţi autorizate potrivit legii, venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare;
c) nu îndeplinesc condiţiile de pensionare, conform legii;
d) sunt înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au domiciliul sau, după caz, reşedinţa, dacă au avut ultimul loc de muncă ori au realizat venituri în acea localitate.
........

Art. 17
(1) În vederea stabilirii dreptului de indemnizaţie de şomaj, şomerii prevăzuţi la art. 16 lit. a) sunt persoanele care se pot găsi în una dintre următoarele situaţii:
a) le-au încetat raporturile de muncă din motive neimputabile lor;
....

Art. 5 din Normele de aplicare a Legii nr.76/2002 prevede:

Prin motive neimputabile, în sensul art. 17 alin. (1) din lege, se intelege:
a)încetarea raportului de muncă în temeiul art. 56 alin. (1) lit. a), b), d), e), g) şi i), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 95 alin. (4) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

b)încetarea raportului de muncă la iniţiativa angajatorului, prin notificare scrisă, în temeiul art. 31 alin. (3) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
......

Prin urmare, acestea sunt articolele care dau posibilitatea sa se beneficieze de somaj.

In general, se beneficiaza de somaj daca:
- c.i.m. a fost incetat din motive neimputabile salaiatului
- fostul salariat a realizat un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii actelor la AJOFM.

Stagiul minim de cotizare poate fi cumulat de la mai multi angajatori si nu numai de la unul singur.
orice operatie in revisal poate fi transmisa in 19 zile lucratoare?
Nu orice operatie in revisal se transmite in 19 zile lucratoare.
pt. incetarea contractului de munca pe perioada determinata, cu acordul partilor se transmite revisalul in ziua incetarii?
Incetarea oricarui tip de c.i.m. se completeaza si se transmitere in REVISAL la data incetarii c.i.m.

Alte discuții în legătură

Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Incetare cim niko79 niko79 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii de operare in Revisal a unui contract de munca inchis cu art 61 lit. a. Multumesc (vezi toată discuția)
Încheiere contract muncã de cãtre lichidator gheorghian-sergiu gheorghian-sergiu Salutare. Am o dilemă. Se dă: societate aflată în faliment, salariată în concediu creștere copil, revenită direct cu preaviz. Respectiva a primit ... (vezi toată discuția)