avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz la contractul de munca pe peroada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz la contractul de munca pe peroada determinata

buna seara!
daca angajatorul, intr-un contract de munca determinata de 3 luni, nu mai are activitate din motive ce nu tin de el, inainte de expirarea termenului din CIM, poate concedia cu preaviz angajatul, daca da, cate zile se trece in cim?

pt o perioada de 3 luni, data inceperii activitatii este 12.05.2014, iar data de sfarsit este 12.08.2014, adica ultima zi in pontaj este 12.08?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 11 Octombrie 2014
un angajat este in spital, i se poate desface contractul cu acordul partilor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
gps, utilizator
Daca salariatul respectiv accepta asa ceva, atunci este posibila incetarea c.i.m. cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Incetare cim niko79 niko79 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii de operare in Revisal a unui contract de munca inchis cu art 61 lit. a. Multumesc (vezi toată discuția)
Încheiere contract muncã de cãtre lichidator gheorghian-sergiu gheorghian-sergiu Salutare. Am o dilemă. Se dă: societate aflată în faliment, salariată în concediu creștere copil, revenită direct cu preaviz. Respectiva a primit ... (vezi toată discuția)