avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Buna ziua.
Problema mea suna cam asa, sunt angajata la firma unde lucrez de vreo 6 ani, in ultimi 2 ani m-am transferat pe acelasi post de la un punct de lucru la altul al societatii, persoana care ocupa acest post aici fiind in CCC. Acum urmeaza sa se intoarca la munca, dar nu este dorita si nici eu nu pot sa ma intorc la vechiul punct de lucru. Ce solutii ar fi in acest caz? ambele contracte sunt pe perioada nedeterminata, si al meu si al iei. I se poate oferi postul similar de la celalat punct de lucru, care se afla in alt judet si nu-l va accepta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 1 August 2014
Nu, firma are mai multe puncte de lucru. In fiecare punct de lucru exista 1 singur post de natura respectiva. La un punct de lucru salariata se afla in CCC. La alt post de lucru salariata urma sa plece in CCC. Astfel ca prima salariata, care mai avea 6 luni din CCC a cerut transferul la celalat punct de lucru fiindca intre timp s-a mutat in respectivul oras. Timp de o luna cele doua salariate au lucrat impreuna, urmand ca a doua sa plece dupa o luna in CCC. Acum se termina si vrea sa se intoarca, doar ca noi avem disponibil doar un post, asa este schema si nu vrem sa renuntam la persoana care-l ocupa acum, venita prin transfer de la alta filiala. Sper ca m-am facut inteleasa. Ce nu stiu e cum a fost schema cu posturile in luna cand au lucrat amandoua la acelasi punct de lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
nramona, utilizator
Salariata care revine acum din CCC a cerut si ea mutarea ?
Nu, daca cerea era rezolvata treaba. Ea doreste sa revina in postul din care a plecat, dar care este ocupat de o persoana cu , contract pe perioada nedetermnata .
Probabil ca oboseala isi spune cuvantul , ca nu inteleg ceva : cand a plecat in CCC salariata respectiva pe postul acesteia deja era o alta persoana?
Da, de o luna de zile era altcinava, doar ca schema de personal nu era motificata, tot cu un post figurand.O luna de zile au fost 2 persoane, cu, contract ambele.

Alte discuții în legătură

Revenirea din ccc raduionela raduionela Urmeaza sa revin la lucru din ccc,si am fost informata de sef, ca postul meu s-a ocupat si e posibil sa ma trimita la alta sucursala in localitatea ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatei revenite din concediu crestere copil ianasi claudia ianasi claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: salariata X a intrat in concediu crestere copil in anul 2010, concediu pe care l-a prelungit anual ... (vezi toată discuția)
Revernirea dupa concediu crestere copil Marinelag Marinelag Buna ziua, Avem o situatie in care una dintre angajate trebuie sa revina la serviciu in septembtie, dupa 2 ani concediu crestere copil. Angajatorul insa, nu ... (vezi toată discuția)