avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Fise de protectie a muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Fise de protectie a muncii

Cat timp trebuie pastrate fisele de protectie a muncii?Am avut contract pe perioada determinata si nu mi s-a facut protectia muncii , nu am semnat nici o fisa.In timpul acestui contract am avut un accident de munca pe care l-am declarat eu si nu firma cum ar fi trebuit.La verificarea ITM cu doua zile dupa expirarea contractului nu a mai gasit nici o fisa.
Cel mai recent răspuns: elisabeta05 , utilizator 20:52, 13 Octombrie 2014
Cand e vorba de un eveniment, cercetat de ITM, nu se pune problema sa nu se poata dovedi (daca se doreste) ca instruirea este sau nu este corespunzatoare, din pacate in timpul controlului e mai greu mai ales daca lucratorul a fost disponibilizat angajatorul nu este obligat sa arhiveze fisa individuala de instructaj.
Romania a ramas printre putinile tari din UE care mai foloseste fise individuale de instructaj, sa vedem ce va fi cand vor fi scoase.
Multumesc tuturor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru activitate ssm neefectuata in trecut?? narcisa_narcisa narcisa_narcisa Cum se procedeaza daca o societate a avut o perioada in care nu s-a ocupat nimeni de activitatea SSM? sunt 2 persoane angajate care nu nici macar fisa. cum ... (vezi toată discuția)
Instructaj ssm si psi RuxandraLarisa RuxandraLarisa este obligatoriu ca efectuarea instructajului sa fie consemnata in fisele de ssm si psi?sau se poate face pe o coala sa zicem, gen model tipizat(care sa ... (vezi toată discuția)
Nesemnare fisa ssm conducatorului locului de munca apetra apetra In prima zi de munca lucratorul desemnat mi-a facut atat instruirea introductiva cat si cea la locul de munca. Si mi-a adus fisele SSM/PSI sa le semnez. Peste ... (vezi toată discuția)