avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TEST PATERNITATE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TEST PATERNITATE

Buna ziua,

Urmeaza sa divortez la insistentele sotului meu care are o alta relatie. Doreste divort notarial. Dupa trei saptamani de negocieri dure am ajuns la o intelegere privind conditiile de divort. Avem doua fetite, cea mica avand 10 luni si despre care amanta afirma public ca nu este copilul lui. In cercurile indepartate familiei noastre se pare ca a facut si el aceeasi afirmatie. Este o chestiune care ma deranjeaza si nu pot lasa sa planeze astfel de suspiciuni asupra mea, suspiciuni ce pot sa afecteze fetita cand va creste. De aceea, ma intereseaza in ce mod il pot obliga sa faca test de paternitate, pe care sa-l plateasca, iar apoi sa cer daune simbolice amandurora pentru afirmatii denigratoare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlinaCa , utilizator 12:15, 31 Octombrie 2014
Incet, incet, am inceput sa ma adun. Miercuri am depus cererea de divort si nu am cazut in deznadejde asa cum imi era teama ca se va intampla. Doare si sigur va mai durea mult timp de acum inainte. Dar da, eu am copiii, el nu are decat iluzii. Mai departe...nu stim ce ne-a randuit Dumnezeu. Trebuie sa cred ca voi fi bine.
Multumesc pentru toate gandurile dumneavoastra bune.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
AlinaCa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tăgada paternității: poate refuza mama testul adn pentru a nu afecta emoțional copilul? M.m.m M.m.m Bună!situatia stă cam asa:sunt divortata de 5 ani,avand 2 copii.În prezent copii sunt la mine si au 13 si respectiv 10 ani. Fostul sot timp de 4 ani nu a ... (vezi toată discuția)
Dupa divort tagada paternitate lili5 lili5 Desi am fost de acord cu testul de paternitate , ba am si propus sa platesc 1/2 din costul testului la orice laborator privat ales de fost acesta a apelat la ... (vezi toată discuția)
Pot contesta paternitatea unui "nepot"? BUNICA2009 BUNICA2009 Buna ziua! as dori sa stiu daca am dreptul sa contest paternitatea unui copil care legal este al fiului meu,dar care provine defapt dintr-o relatie ... (vezi toată discuția)