Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
1. De ce doriti sa botezati un copil intr-o religie in care nu credeti? N-are niciun sens...
2. Se gaseste usor un preot (nu neaparat ortodox, banuiesc ca pentru dvs e cam acelasi lucru si la catolici, musulmani etc si cred ca nici pentru parinti nu e prea important sa fie neaparat la ortodocsi) care sa faca botezul in conditiile precizate de dvs, mai ales daca nu-i spuneti despre orientarea dvs. Faptul ca mergeti atat de departe pana la a cosulta legi si avocati ma face sa cred ca aveti ceva personal cu acel preot care v-a refuzat, caz in care v-as recomanda sa rezolvati lucrurile direct cu el, barbateste.
2. .Se gaseste usor un preot (nu neaparat ortodox, banuiesc ca pentru dvs e cam acelasi lucru si la catolici, musulmani etc si cred ca nici pentru parinti nu e prea important sa fie neaparat la ortodocsi) care sa faca botezul in conditiile precizate de dvs
...mai ales daca nu-i spuneti despre orientarea dvs
Faptul ca mergeti atat de departe pana la a cosulta legi si avocati ma face sa cred ca aveti ceva personal cu acel preot care v-a refuzat, caz in care v-as recomanda sa rezolvati lucrurile direct cu el, barbateste.
Sunteti dezinformat in legatura cu aceasta chestiune.
ord. 137 care ati citat-o mai devreme precizeaza:
ART. 2
(1) Potrivit prezentei ordonanŃe, prin discriminare se înŃelege orice deosebire, excludere,
restrictie sau preferinta, pe baza de rasa, naŃionalitate, etnie, limba, religie, categorie socială,
convingeri, sex, orientare sexuală, varsta, handicap, boala cronica necontagioasa, infectare HIV,
apartenenŃa la o categorie defavorizată, precum si orice alt criteriu care are ca scop sau efect
restrangerea, înlăturarea recunoasterii, folosinŃei sau exercitării, în condiŃii de egalitate, a
drepturilor omului si a libertăŃilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în
domeniul politic, economic, social si cultural sau în orice alte domenii ale vieŃii publice.
In privinta problemei dvs eu consider ca eventualul abuz poate fi invocat doar de partea crestina pentru ca cea noncrestina oricum nu poate afirma ca a fost discriminat pentru ca nu a botezat un copil intr-o religie pe care nu o recunoaste, accepta sau indiferent ce considera fata de aceasta religie.
Referitor la nasi. Este bine de stiut rolul nasilor. Nu este doar un obicei nu este doar cineva care trimite cadouri, mai important este ca nasii sunt (ar trebui) responsabili, pentru viata copilului, atat in cazul unui deces a parintilor, cat si responsabili, pentru viata spirituala a copilului. Avand in vedere responsabilitatea nasilor pentru viata spirituala a copilului, este ilogic ca nasii sa fie atei..
Exact asa! Nici nu inteleg de ce ar trebui spus preotului ca sunteti ateu...
Apoi: "Pecunia non olet!"