avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui teren fara iesirea din indiviziune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui teren fara iesirea din indiviziune?

Buna ziua,
In cazul a doi mostenitori ,se poate face instrainarea unui teren prin vanzare doar cu aceeptul celuilat mostenitor ,fara a face iesirea din indiviziune?
Mentionez ca terenurile deja sunt impartite si date in folosinta de ani de zile,dar nu am facut iesirea din indiviziune.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BulgaruP , utilizator 17:17, 19 Noiembrie 2021
As vrea sa cumpar un teren de la doi proprietari, dar e necesar sa fac doua cvc din diverse motive. Intrebarea mea este daca ma incurca cu ceva ca o sa am 2 cvc pe acel teren? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
BulgaruP, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Cat de legal este? avvalentina avvalentina Cat de legala este instrainarea prin act autentic a unei cote ideale de 50% dintr-un imobil ,[b]fara existenta cadastrului pentru acea cota[/b] , ci doar pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, 2 persoane au mostenit (prin certificat de mostenire) 1/2 dintr-un imobil + teren. Unul dintre ei a vandut partea sa, pentru vanzare nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)