Este citat
Este invitat, nu citat.
Doamna, nu stiu daca acest copil va face diferenta intre o liniuta pe certificat si un nume pe certificat al unei persoane careia nu ii pasa de ea, asta e termenul..bun, si daca in strafundul inimii i-ar pasa intr-un fel, ce folos daca nu arata in vreun fel, daca lasitatea il impiedica ?
Nu cred ca faceti asta pt o amarata de pensie adica 1/6 din salariul minim net pe economie sau pt o viitoare mostenire incerta.. pot instraina bunurile si copilul sa nu mosteneasca nimic.
Dvs vreti dreptate pt copil, sa aiba un tata. Un tata nu e un nume pe certificat, e un om care te creste si caruia ii tremura sufletul pt tine. Asta e, nu toti avem parte de asta.
Daca veti cunoaste un om caruia ii veti deveni sotia si acesta va deveni tata pt copilul dvs, nu va putea sa il adopte , sa ii devina tata si in acte pt ca aveti acel nume in certificat.
Actiunea o puteti initia oricand, puteti avea rabdare ca acest copil sa creasca si sa faceti ce ea isi doreste pt ea, nu ce doriti dvs pt ea.
Si daca in om se trezeste constiinta, poate recunoaste copilul oricand.
El nu devine tata in urma unui proces, ci prin proces se stabileste paternitatea si punct, veti putea arata ca acest copil a fost conceput de cutarica.
II puteti spune copilul despre tatal sau si fara sa il aiba pe certificat.
Cunosc o familie cu 3 copii, parintii sunt casatoriti de vreo 17 ani, fata cea mare a fost nascuta in concubinaj si nu a fost recunoscuta, apoi s-au casatorit si au mai facut 2 fete, sunt impreuna si acum ( desi nu locuiesc impreuna si nici nu au locuit vreodata) fata cea mare a ajuns majora si nici acum nu e recunoscuta, n-o deranjeaza deloc, iar fii-mea are tatal la cateva blocuri distanta si.. atat.
In ce priveste fosta sa familie, nu e cazul sa va intereseze, puteti presupune daca vreti si singura asupra motivelor fara sa gresiti, veti asista fara sa vreti si la destramarea familiei asta pe care si-a intemeiat-o.
Orice ati decide, va urez sa va fie bine, dvs si copilului.