Doamna, va macina prea mult fosta sotie si bunicii care au bani, dar nu mai au... Mai degraba incepeti o negociere cu tatal, vorbiti cu un avocat sa aranjati cat mai repede exercitarea autoritatii parintesti, mergeti spre o detensionare a situatiei de fapt, indiferent ca se rezolva intr-un fel sau un altul.
Vorbiti cu avocatul dv. despre urmari, cat dureaza o ordonanta pentru iesire din tara etc.
Eu cred ca se poate negocia bine si corect pentru copil, insa fara importanta ce cred bunicii sau primarii ca au castigat. Pot crede ca au castigat totul in defavoarea dv., ce relevanta are? Important e copilul...
Vor satisfactie? Dati-le satisfactie, dar negociati in contrapartida ceva pentru copilul dv. Sa-i fie lui bine si cald...
Stimată doamnă avocat, Andra99 se judecă cu tatăl biologic pentru recunoaştere paternitate! El nu vrea nici paternitate, nici autoritate părintească.
Doamna doreşte un nume pe certificatul de naştere al copilului!
Doamna avocat, eu am inceput totul cu o mediere prin avocata mea.Nu s-a putut discuta cu ei.Ati citit ca prima mediere s-a facut in august 2012 prin avocatul A.V.Bunicul a discutat cu avocatul si au ajuns la un consens.Nu s-au facut actele, deoarece avocatul meu s-a imbolnavit imediat.
Acum, eu nu am avut adresa actuala a tatalui, asteptam din octombrie de la Evidenta Populatiei un raspuns.Nu l-am primit, au trecut 4 luni.Avocata mea i-a trimis o citatie pe adresa spitalului,locul sau de munca.Nu s-a primit confirmarea de primire si a trecut o luna de zile.
Eu nu am intentionat sa fac multa valva.Pe langa avocat am nevoie si de un mediator?Asa ar fi cel mai bine?
Eu vreau sa va fac sa intelegeti ca el nu poate negocia, el se ascunde repede dupa fusta mamei, deci o negociere se va face cu bunicii.In toate momentele tensionate din relatia noastra , bunicii , sora ,cumnatul au fost cei care l-au insotit, au vorbit in numele lui.El zice doar "nu", dupa care incepe cu sms-urile.Deci, ceea ce cred bunicii e foarte important.De aceea am ales calea justitiei, dar nu stiam ca exista doar custodie comuna obligatorie, absolut, fara speranta.Poate fi fortat sa vina la mediere, chiar si insotit de bunici?