Doamna, eu va sfatuiesc sa lasati linia in buletin asa cum este si sa uitati cu totul de individ. Dati-va o sansa dvs. si copilului sa traiti in pace, in liniste si armonie. Renuntati la proces si concentrati-va pe viata dvs si a fetitei. Va complicati mult si va inchideti sansa sa va refaceti viata. Legislatia in vigoare nu va este favorabila si o sa aveti un sir nesfarsit de necazuri, nedreptati si umiliri, din ce descrieti familia tatalui biologic v-a demonstrat deja. In plus, copilul are nevoie de dvs in cea mai buna stare, nu va risipiti intr-o justitie corupta, coruptibila si stramba. S- au schimbat putin vremurile si copiii cu liniuta in buletin au mai multa liniste. Va doresc un copil sanatos, fericit si liber, iubit de mama lui cu toate fortele. Eu mi-as dori liniuta cu care dvs vreti sa luptati. Fiti inteleapta si alegeti ce e mai bine pt copilul dvs!
Nu esti singura, Martonze! O sa semnez petitia.
Desi "custodia unica" nu rezolva problema, de aia subliniam ca liniuta in certificat e cea mai buna solutie. Eu am custodie unica, copilul are 6 ani si din anii astia 4 ani si jumatate am fost tarata in procese de catre tatal biologic, pe tema programului de vizita si alte acuze absurde in conditiile in care vizitele la copil au fost rare, scurte si fara componenta emotionala si au incetat cand copilul avea 2 ani, insa procesele nu.
@Andra, nu va complicati viata, lasati liniuta si vorbiti cu copilul despre tatal biologic asertiv, obiectiv si cat puteti de pozitiv, nu incarcati niciodata copilul cu ura. Mai mult nu aveti ce face.
Multa sanatate!
Nu m-am gandit niciodata la mostenire.Bunicii n-au mare lucru: o casuta la tara si o masina.El, la fel, un apartament si o masina cumparate printr-o ocazie.Bunicul a avut foarte multi ani o functie importanta in oraselul lor si le-a asigurat de lucru tuturor, insa si-a pierdut si el slujba la cateva luni dupa ce ne-au parasit.Tatal nu avea bani, traia din ce ii mai dadeau parintii, din ce mai castiga la cabinetul pe care se pare ca l-au pierdut sau urmeaza sa-l piarda, oricum nu prea mult.El nu m-a intretinut niciodata, eu sunt pe picioare proprii de multi ani. Inainte sa vina la noi si sa-si ceara iertare, avea o relatie cu o colega .Nu a rupt relatia cu ea ( ea stiind despre mine si copil)nici dupa ce a venit la noi, ci a continuat-o, cu consimtamantul bunicilor.Motivul a fost ca ea are un cabinet si ii ofera de lucru.Este aceeasi cu care are acum un bebelus.Povestea e lunga si incalcita , dar am vrut sa intelegeti cat de important este banul pentru ei, chiar si 300 lei lunar.
Cum as putea afla in ce conditii s-au finalizat divortul de sotia sa si custodia baietelului in SUA? Sora lui, dupa ce mi-a aratat poza lui tanand langa el un baietel de 6 luni , m-a intrebat de ce cred ca sotia l-a parasit cand copilul era atat de mic, de fapt ,a fugit mancand pamantul si s-a mutat in alt stat.
M-ar putea ajuta asta intr-un eventual proces?
Procesul acesta ma consuma destul de mult, imi mananca nervii , timpul si imi aduce multa amaraciune.Nu stiu incotro sa o iau.Sunt inca nehotarata.Singura mea ratiune este sa fac dreptate pentru fetita, dar vreau sa fie in interesul ei.Citesc tot ceea ce-mi scrieti si va multumesc pentru sfaturi.
Da, uneori anumite spete sunt adevarate telenovele, vad ca si d-voastra resimtiti ca un consum psihic mare acest proces, oare merita tensiunea si timpul pierdut in detrimentul celui petrecut cu fetita? D-voastra sunteti singura in masura sa evaluati aceste costuri si sa le raportati la eventualele beneficii. Puteti incerca o insiruire a lor pe 2 coloane: costuri/beneficii, asa veti putea vedea mai clar care trag mai greu in cantar si ulterior sa actionati in consecinta. Succes!