avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial intocmit in strainatate (procura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri)

Bunàziua , as avea o intebare ,

Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare despàgubiri .
Eu domiciliez in Italia de 15 ani si am documentele romànesti expirate , am scris la consulat si mi-au ràspuns cà am nevoie de documente romànesti valabile.
In calitate de cetàtean al unei tàri UE am mers aici la un notar care este si avocat , mi-a fàcut o procurà apostiliatà si autentificatà care a spus cà e valabilà Romania fiind o tarà UE , dar cànd mama a mers la notar la noi in oras , i-a spus cà nu e bunà ........#-o
Eu nu pot sà vin acasà pànà la varà sà rezolv problema si nu stiu cum sà fac si dacà ceea ce spune notarul de la noi e adevàrat .
Multumesc .
Am o intrebare : pot face o procura mamei mele pentru succesiune in tara,la un birou notarial,cu un act de identitate valabil tip pasaport francez si certificat de nastere romanesc?
Multumesc pentru raspuns.
R.Febvre
BRAVOOOO!!!
O fotocopiez !!!
Merci mult pentru clarificari!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondatori straini oti oti ce acte au nevoie sa aduca 2 cetateni UE fara drept de sedere in Ro pt a putea constitui o asociatie si sa-l imputerniceasca pe un alt membru tot cetatean UE ... (vezi toată discuția)
Respingere de catre autoritatile din romania a procurii incheiate in sua global_bystander global_bystander Buna ziua, Sunt titularul unui permis de conducere romanesc obtinut in Romania in anul 2008 pentru categoria B de vehicule, iar in luna martie a acestui ... (vezi toată discuția)
Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)