Oameni buni,
Asa ceva nu se poate! Dar daca constatati, maine ca va lipsesc di gestiune 5000-10000 de lei ce dracu faceti? Care sunt raporturile de munca dintre dvs. o sa va intrebe primul politist? Pai nu avem nimic, am gasito pe strada, stim ca a urmat 10-20 clase, se "pricepe" si am unso administratora. Bravos natiune si ma faceti sa va dau citate din codul muncii.
Pe ce lume traiti, ha?
Nu va suparati, dar ma scaoteti din sarite. Chemati pe cineva priceput sa va faca o situatie cu situatia soldurilor de acti si pasiv si faceti-ii vant cu o a treia cizma. Da' sa stiti ca are tupeu duduia! Unde esti tu tzepes... Chiar ca nu am mai auzit asa ceva. Va meritati soarta - nu mai am ce sa va zic:
Administratorul face cum vrea facturile si baga ce cheltuieli doreste si cenzorul semneaza fara sa verifice. Cheltuieli nejustificate si multe alte magarii. Am incercat sa abordam administratorul (care este de sex feminit) dar de fiecare data s-a soldat cu tipete si urlete din partea ei (zici ca este posedata).Administratorul face cum vrea facturile si baga ce cheltuieli doreste si cenzorul semneaza fara sa verifice. Cheltuieli nejustificate si multe alte magarii. Am incercat sa abordam administratorul (care este de sex feminit) dar de fiecare data s-a soldat cu tipete si urlete din partea ei (zici ca este posedata).
Saraca femeie, face si ea ce stie mai bine... trebuie sa o intelegeti!
Ma opresc aici si bine fac!