avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat care nu m-a reprezentat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat care nu m-a reprezentat

buna seara,

am fost implicat intr-un proces prin care am contestat o amenda in valoare de 12.000 lei. am angajat un avocat,pe care l-am platit cu 1000 lei, cu chitanta. a durat procesul un an, am pierdut, fiind obligat si la cheltuielie de judecata, pe langa cei 12.000 lei inca 2000 lei.

pe tot parcursul anului cat a durat procesul, eu nu am fost reprezentat la nici o infatisare de catre avocatul pe care il platisem. de fiecare data, acesta a delegat o stagiara, care bineinteles ca a facut varza dosarul. dovada- rezultatul dezastruos !

pot sa reclam comportamentul neprofesional al acestui avocat baroului din care face parte ? este legal si profesional sa ii iei banii clientului, dar sa delegi mereu un alt avocat pentru a reprezenta clientul ? eu am mers la el ca sa ma reprezinte el, nu un necunoscut !!!
Cel mai recent răspuns: leorot , utilizator 18:18, 3 Decembrie 2015
leorot a scris:

Ma gandesc foarte serios ca in afara de a il reclama la barou, sa il dau si in judecata pentru faptul ca in urma delasarii sale am ajuns sa platesc o suma de 14.000 lei pe care in mod normal nu ar fi trebuit sa o platesc, daca el isi facea treaba. El, nu altcineva.

Daca v-a dat chitanta, nu v-a avea nici o problema din partea Baroului.Timp pierdut...
Nu aveti cale de atac? A expirat termenul de apel?
Modalitatea in care s-a ingrijit de cauza dvs., indiferent prin cine a facut-o, se poate vedea din actele de la dosar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
Alina Badea, Avocat
Cale de atac este, sunt in termen. Insa cu totii stim ca un dosar prost instrumentat la prima instanta nu mai are nici o sansa la a doua. Mai ales ca eu nu am nimic nou de adus in discutie, iar de martori nici nu mai poate fi vorba. Fara inscrisuri noi si fara proba testimoniala, avand in spate o sentinta in totalitate defavorabila, la ce mai imi foloseste apelul ? Doar o minune ar mai putea face ceva, dar onorabilul meu avocat e departe de a fi minunat...
Sa luati in calcul si taxa de timbru ,calculata la valoarea pretentiilor.....
nu aveati siguranta ca daca s-ar fi prezentat respectivul avocat, ar fi castigat, iar dvs ati fi avut posibilitatea sa discutati cu el sau sa reziliati contractul dupa prima sedinta in care nu s-a prezentat.

Alte discuții în legătură

Cerere acordare personalitate juridica anulata mroby mroby Buna ziua, As avea o mica intrebare, poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am depus la Judecatorie, toate actele necesare in vederea acordarii personalitatii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată .. IOANA1972 IOANA1972 Bună ziua. Am o intrebare: cum se calculeaza cheltuiele de judecată? Ce procent imi revine la o suma de 7000 lei? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru rosu gheorghe rosu gheorghe Intr-o actiune civila in pretentii am solicitat returnarea unei sume de 6475, 69 lei , executata abuziv . Am primit comunicare de la instanta sa achit 476,4 ... (vezi toată discuția)