avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat care nu m-a reprezentat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat care nu m-a reprezentat

buna seara,

am fost implicat intr-un proces prin care am contestat o amenda in valoare de 12.000 lei. am angajat un avocat,pe care l-am platit cu 1000 lei, cu chitanta. a durat procesul un an, am pierdut, fiind obligat si la cheltuielie de judecata, pe langa cei 12.000 lei inca 2000 lei.

pe tot parcursul anului cat a durat procesul, eu nu am fost reprezentat la nici o infatisare de catre avocatul pe care il platisem. de fiecare data, acesta a delegat o stagiara, care bineinteles ca a facut varza dosarul. dovada- rezultatul dezastruos !

pot sa reclam comportamentul neprofesional al acestui avocat baroului din care face parte ? este legal si profesional sa ii iei banii clientului, dar sa delegi mereu un alt avocat pentru a reprezenta clientul ? eu am mers la el ca sa ma reprezinte el, nu un necunoscut !!!
Cel mai recent răspuns: leorot , utilizator 18:18, 3 Decembrie 2015
Multumesc frumos, doamna avocat. Acum stiu ce am de facut in privinta acestui incompetent care m-a mintit ca imi castiga procesul, sa stau linistit ca stie el bine ce are de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere acordare personalitate juridica anulata mroby mroby Buna ziua, As avea o mica intrebare, poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am depus la Judecatorie, toate actele necesare in vederea acordarii personalitatii ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecată .. IOANA1972 IOANA1972 Bună ziua. Am o intrebare: cum se calculeaza cheltuiele de judecată? Ce procent imi revine la o suma de 7000 lei? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru rosu gheorghe rosu gheorghe Intr-o actiune civila in pretentii am solicitat returnarea unei sume de 6475, 69 lei , executata abuziv . Am primit comunicare de la instanta sa achit 476,4 ... (vezi toată discuția)