Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
E un abuz clar al angajatilor magazinului. Dupa cum zicea si un domn avocat mai devreme, daca nu ai bonul la produse nu inseamna ca acelea nu sunt ale tale si ca pot fi retinute de magazinul in care ai intrat cu cumparaturile facute in alta parte. Abuzul este si mai mare tocmai fiindca exista camere de filmat, unde se poate verifica daca ai luat produsul de pe raftul lor sau nu. Prin urmare prezumtia de nevinovatie opereaza pe deplin.
nImaginati-va ca fac si eu un magazin si imi perchezitionez toti clientii la iesire si le confisc lucrurile ce le au asupra lor si pentru care nu au bon. Asa le iau ceasurile, telefoanele, hainele, si de ce nu poate si masina ca doar e parcata in fata magazinului meu si am si eu la vanzare.
Pe bon produsele nu sunt trecute cu numele intreg. Poti sa mergi cu orice bon si sa minti ca e pentru produsele pe care le ai la tine.
@Ares-3
mi'ai sters mesaj in care am dat pe fata modul de lucru al agentilor de paza din magazinul X, ii protejezi? Te rog re-afiseaza mesajul meu. Eu zic ca este ontopic, oricum merita sa cunoastem.