avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Termen de raspuns 30 de zile, ce se poate face dupa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Termen de raspuns 30 de zile, ce se poate face dupa (asociatie de locatari)

Buna ziua tuturor,
inainte de a pune intrebare o mica explicatie a problemei.
*locuind la ultimul etaj si avand probleme recurente cu izolatia m-am hotarat sa refac izolatia pe bloc (cam jumatate de bloc...din mai multe cauze...).
fiindca vrea sa recuperez macar jumatate din banii chaltuiti am depus la asociatia de locatari o cere (multumesc acestui site) prin care cer sa se ia masuri pentru a repara izolatia conform legii...

problema este ca au trecut cele 30 de zile de la luarea la cunostina de catre presedintele asociatiei si nu am primit nici un raspuns.
Vrand sa fac o teaba cat mai buna, am apelat la o firma care sa-mi garanteze izolatia macare 10 ani si sunt dispus sa platesc eu diferenta intre ce ar putea gasi asociatia ca firma sa repare pe terasa blocului si suma pe care o voi plati.

intrebarea mea este : in cazul in care asociatia de locatari nu va mai fii de acord sa plateasca (sa fie impartita suma pe ansamblul locatarilor blocului) acesti bani, sunt in masura sa apelez la justitie si sa pot avea castig de cauza?

va multumesc din avans pentru timplu acordat.
sandu.
Cel mai recent răspuns: utilizator81 , utilizator 07:05, 16 Mai 2015

Va multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2015
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatia de proprietari oana_81 oana_81 am si eu o intrebare... in urma cu un an de zile doamna de la asociatia de proprietari s-a hotarat impreuna cu vecinul ei sa efectueze o lucrare de izolatie ... (vezi toată discuția)
Daca fac izolatia pe bloc pot recupera banii de la asociatie? liveomars liveomars Buna ziua, 1.Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 10 etaje.Toti locatarii avem probleme cu izolatia,eu de exemplu iarna am mereu condens la ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc alinatug alinatug Buna ziua. Va rog daca stie cineva sa-mi ofere o solutie la problema mea. Aici e vorba de fratele meu dar am sa vorbesc in numele lui. In anul 2008 am cumparat ... (vezi toată discuția)