avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz angajator eliberare adeverinta de salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz angajator eliberare adeverinta de salariat

Salariat sa imbolnavit angajaorul refuza eliberare adeverinta salariat necesara primirii concediului medical.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Palade gheorghe alexandru , utilizator 10:17, 29 Aprilie 2020
Sa apeleze la UPU ,se elibereaza concediu medical in regim de urgenta fara adeverinta iar dupa 1 mai e valabil cardul de sanatate (nu mai sunt necesare adeverintele) .
In cazul de fata probabil angajatorul nu este la zi cu cotizatia la CAS . O adresa la acesti va clarifica situatia ,
Buna dimineata ași dori si eu un sfat dela dumneavoastra eam cerut sefu unde lucrez o adeverință pentru medicul de familie de 4 luni pana la ora actuala nu mea data nimic ce pot sa fac in cazul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari adeverinte pdmg pdmg In cat timp este obligat angajatorul sa elibereze o adeverinta in care sa ateste cate zile de concediu am avut in ultimele 12 luni? (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta fost angajat lilly11a lilly11a Buna va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: - un fost angajat, al carui contract s-a incheiat in urma cu 2 sapt, solicita o adeverinta pentru medic si ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza eliberarea adeverintei de salariat CameliaTeodora CameliaTeodora Cum ar trebui sa procedez in cazul in care fostul angajator refuza eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa vechimea in munca, chiar in conditiile ... (vezi toată discuția)