avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces-verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces-verbal

Buna ziua!
Am depus o contestatie impotriva unui proces-verbal care se baza pe necompletarea datelor personale din CI si anume cnp, serie si numar.
Am depus si procesul-verbal in original cat si o copie dupa aceasta. In comunicarea adresa primita mi se cer dovezi. Ce dovezi ar trebui sa mai aduc dupa ce am depus procesul verbal? Eu am cerut neplatirea amenzii. In acest caz e doar un capat de cerere, nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:48, 12 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lipsa din pv a ocupatiei ... Alexandru Machedon Alexandru Machedon Buna ziua, Lipsa din pv incheiat de politistul local a ocupatiei si locului de munca conform cu articolul de mai jos poate fi invocat in instanta ca fiind ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Contestaţie amendă contravenţională SzAlex SzAlex Bună ziua, Am primit prin poşă în data de 02.07.15 un proces verbal pentru lipsă rovinietă; fapta a fost savarsită în data de 27.01.15. Am citit ... (vezi toată discuția)