avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare duplicat certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare duplicat certificat de nastere

care sunt pasii de urmat pentru eliberarea unui duplicat al certificatului de nastere si a unui pasaport (care au fost furate) in conditiile in care persoana respectiva este in strainatate.
mentionez ca nu are alt act de identitate romanesc, fiind plecata definitiv din tara din anul 1973 si avand dubla cetatenie
de asemenea, pentru moment nu poate veni momentan in tara.
va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
Elenacristina, utilizator
da,
va multumesc pentru... incurajari !

sper sa se finalizeze cu bine si cat mai putine drumuri, pe vremea asta !

zi frumoasa !
:flowersblue:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat certificat nastere anyta07grz anyta07grz buna seara/ Fetita mea are varsta de 20 ani este plecata din tara, si-a pirdut certificatul de nastere( i-au fost furate actele certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere, duplicat scalin scalin Locuiesc in Canada de mai bine de 12 ani de zile. De curind am descoperit ca nu mai imi gasesc Certificatul de Nastere, eliberat la Constanta. Mai am printre ... (vezi toată discuția)