dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj a fost depus la terminarea liceului in 2012, am primt o luna indemnizatie( am cerut sistarea indemizatiei , nu am mai primit nimic) si apoi in septembrie 2012 m-am inscris la o scoala postliceala:am absolvit acum in august 2015 si vreau sa cer indemnizatie in continuare de somaj , deoarece nu am primit decat o luna ..mai pot depunde dosar sa primesc indemnizatie pana la gasirea unui loc de munca?( primind din cele 6 luna doar o luna acum la absolvire in 2015 august ?)multumesc anticipat
întrebarea este daca se mai poate plati indemnizatie acum la absolvire sau nu
1. - Poate beneficia de indemnizatie de somaj asa cum v-am aratat in raspunsul meu si cum spune si Legea 76/2002.
- E prima data cand aud de o asemenea tampenie spusa de o Agentie de Somaj.
2. - Revin si va spun sa puneti intrebarea la ANOFM, pe e-mail, la: anofm@anofm.ro
- Am convingerea ca raspunsul o sa va fie favorabil si sa va prezentati cu el la Agentia de Somaj.
Scoala profesionala
alin81
Buna ziua am o mare rugaminte...as dori sa stiu daca scoala profesionala de 3 ani absolvita se incadreaza la studii medii...si daca da in ce lege se incadreaza ... (vezi toată discuția)