In 2004 am fost angajat in functia de electromecanic .In anul 2008 , am semnat ultima fisa a postului ,avand postul de operator cu atributiile : asigura constructia calitatii retelei de distributii si verifica periodic parametrii de functionare.
In present , mi s-a adus la cunostiinta o alta fisa a postului ,avand denumirea postului "electromecanic",diferit de cea din 2008 , iar la atributii mai multe sarcini ,altele decat cele existente pe cea din 2008. Am refuzat semnarea ei,fiind sanctionat. Fisa de post refuzata mi-a fost trimisa prin posta. In concluzie eu am semnat decat fisa postului din 2008 , din 2008 si pana in prezent nu am semnat niciun act additional la CIM. In acest moment care fisa de post este valabila si care denumire a postului este reala , eu fiind sanctionat ca am refuzat sa o semnez pe cea trimisa prin posta ?
Este corect asa?
razvandicu
vreau sa va spun ca sunt de meserie inginer constructor dupa cum sunt incadrat si in contract ca functie dar mi a intocmit fisa postului pentru sef de ... (vezi toată discuția)