avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere multinationala

Buna ziua,

Sunt angajat al unei societati multinationale. La momentul angajarii, am incheiat actele cu o societate partenera de a lor cu domeniu de activitate in publicitate (prestator servicii catre reprezentanta). Activitatea desfasurata a fost insa pentru reprezentanta multinationalei. La angajare, printre altele, au conditionat angajarea de semnarea unei hartii in alb de incetare a contractului de munca cu acordul partilor.
Vineri, 12 iulie 2009, am fost anuntat telefonic de catre conducerea reprezentantei ca de la 31 iulie trebuie sa plec din motive de "reducere costuri", alegerea facandu-se pe criterii de performanta in conditiile in care eu sunt printre ultimii veniti si ar fi fost necesar un timp pentru culegerea rezultatelor.
Astazi am fost sunat iar de conducerea reprezentantei si au spus ca sunt de acord sa-mi ofere si un salariu in plus (ceea ce prevede si legislatia).
De asemenea, m-a sunat si directorul de la societatea de publicitate sa-mi spuna ca este la mijloc si ca de la 31 iulie imi va activa hartia semnata in alb.

Exista o cale de a ataca aceasta bataie de joc?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 27 Iulie 2009
Nu prea aveti ce contesta, intrucat trebuie sa dovediti ca ati fost constransa sa semnati acea hartie ... Constrângerea este acţiunea de forţare(obligare) care are drept scop obţinerea unui comportament dorit de partea care exercită silirea, conform unor reguli.
Buna seara tuturor,

In urma trimiterii solicitarilor catre multinationala si a luarii la cunostinta de catre acestia ca acea hartie semnata in alb nu o accept si ii rog de la bun inceput sa inteleaga ca eu o consider a fi nula, am fost contactat astazi de societatea angajatoare (firma de publicitate) si instiinat ca voi primi prin "executor judecatoresc, ca sa nu ma fac ca nu am primit" cateva hartii, printre care si decizia de concediere cu trimitere catre somaj. Ei spun ca incepand de astazi, 20 de zile lucratoare. Am sa le aduc la cunostinta faptul ca trebuie sa considere 20 de zile din momentul in care voi semna de primire. Astept sa vad ce alte acte au mai trimis.

Daca este cineva care prevede ce voi primi si ma poate ajuta cu ceva sfaturi, ii multumesc anticipat.

De asemeni, multumesc tuturor celor care au binevoit sa-mi scrie cateva randuri cu ganduri bune pentru a-mi fi de ajutor.

Numai bine tuturor.
=D>=D>=D>Felicitari !
Pana la urma se poate rezolva si pe cale amiabila , nu ....?? mai ales ca este vorba de imagine ..

Dar prezicatori nu suntem sa stim ce contine plicul ; cu siguranta ne veti spune dupa ce il primiti si vedem atunci ce mai este de facut .

Termenul de intrare in preaviz il stabileste angajatorul si nu dvs ... prin urmare, cele 20 de zile lucratoare incep sa curga de la data stabilita de catre angajator ..

In afara de instiintarea ca intrati in preaviz este posibil sa primiti decizia de concediere, precum si adeverinta pentru somaj.
Buna ziua tuturor,

Avand in vedere faptul ca am in intretinere atat copitul (3 ani si 9 luni) cat si sotia, ma pot lega de acest aspect?

Am aici in vedere Art. 81, alin. 2, lit. b din CCMUN 2007-2010 care spune:

"ART.81.
(2) La luarea masurii de desfacere a CIM pentru motive ce nu tin de persoana salariatului
vor fi avute in vedere urmatoarele criterii minimale:
b) masura sa afecteze, mai intai, persoanele care nu au copii in intretinere;"

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Incetarea cim prin acordul partilor ramona_vasiliu ramona_vasiliu Buna ziua! Am si eu o problema si am mare nevoie de ajutorul vostru: pana astazi am fost angajata unei societati comerciale avand functia de casier, din ... (vezi toată discuția)
Nerespectare preaviz somaj ana_frincu ana_frincu Buna ziua, S-a emis catre un angajat instiintare cu privire la desfiintarea locului de munca si imposibilitatea acordarii unui alt loc de munca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Despre concediere - reorganizare firma allessandra allessandra La firma unde este angajat sotul meu se fac concedieri pe motiv de reorganizare. Se desfiinteaza anumite posturi, se scot la concurs alte posturi in diverse ... (vezi toată discuția)