Acum 2 ani am cumparat apartamentul in care locuia tatal meu, pensionar si vaduv.
Vanzarea a avut loc la un birou notarial unde am incheiat un contract de vanzare-cumparare.
Anul trecut tatal meu s-a recasatorit iar anul acesta m-a dat in judecata pentru anularea actului.
Acum 2 saptamani tatal meu a decedat. M-am dus sa vorbesc cu sotia lui ca sa paraseasca imobilul iar aceasta mi-a spus ca nu vrea sa plece, intrucat este si casa ei.
Doresc sa subliniez urmatoarele aspecte:
- apartamentul pe care l-am cumparat NU este bun dobandit in comun de catre tatal meu cu actuala sotie.
- e numai al tatalui meu.
Am fost la Politie si au zis ca nu se baga sa vina sa ma ajute.
Pot sa merg sa sparg usa si sa o dau afara ? Ma poate acuza de ceva ? Ca e doar casa mea.
Din moment ce tatal meu a murit actiunea inseamna ca a picat ( am fost azi la tribunal si nu figureaza ca fiind preluata de catre sotie ).
pana la urma cred ca degeaba ne dam cu parerea ..
fara a vedea contractul de vanzare-cumparare in speta este destul de greu sa va sfatuim ce cale sa alegeti totusi .
fiind vorba de un imobil, sfatul meu este sa apelati la un avocat, cel putin pentru o consultatie juridica .
Mostenire
marinica71
buna!ma numesc marian si am o nelamurire:mama mea a decedat in 1992 .in timpul casatoriei cu tatal meu au achizitionat un apartament.din 1997 pana in 1999 ... (vezi toată discuția)
Evacuare
calutul
Am un fiu ce locuieste in apartamentul pentru care am act de proprietate impreuna cu sotia decedata.Nu am facut succesiunea din lipsa de fonduri.Pentru ca in ... (vezi toată discuția)