Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@trope_doi,
Proprietarul cunoaste pe cineva din interior (politie), care cunoaste pe cineva din interior...pana la chirias,,,ceva de genu.
@AVLIL,
sustineati intr-un exemplu ca e de-ajuns ca respectivul chirias sa plateasca el utilitatile pt a fi consideraat "folosinta de fapt, din acest motiv am dat ultimul exemplu"
V-as fi recunoscator daac ati da textul de lege prin care, "atentie domnul Gadeaa", reiese ca termenul de FOLOSINTA se refera si la inchirieri la negru, mai exact la orie fel de folosinta. Din ce am inteles mai sus, pt dvs expresia "folosinta de drept" este uzitata atunci cand primirea in spatiul locativ se face cu acordul proprietarului, indiferent de existenta sau neexistenta unui contract intre cele doua parti. Si-as mai dori daca se poate sa dati si textul de lege care vorbeste despre ""folosinta de drept.......cu acordul proprietarului"
Multumesc!
ralu 21... cred ca s-a spus aici de cateva ori deja ca violarea de domiciliu nu protejeaza domiciliul din acte ci cel efectiv...
faptul ca domnul politist nu si-a schimbat domiciliu poate fi o contraventie (la fel ca si chestia cu inregistrarea contractului la fisc), insa in rest nu are absolut nici o relevanta pentru violarea de domiciliu!
Si politistul nu poate sta linistit in locuinta, pentru ca exista actiunea in evacuare/revendicare sau cum vreti sa-si spuneti...
Si pe langa evacuarea din apartament se pot cere si daune morale sau materiale!
Si se vor si primii! Iar contra unui politist nu cred ca vor exista probleme in ceea ce priveste executarea silita.
Insa nici asa nu merge.. il dau afara cu forta (mai mult sau mai putina) ca-s proprietar!