Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Asta nu am inteles - poate sau nu poate pierde proprietatea. Pentru ca daca eu ca si proprietar as avea acea proprietate garantata pe timpul procesului de evacuare nu m-ar deranja sa stau si sa astept HJ definitiva si irevocabila cu tot cu daunele materiale si eventual morale solicitate. Dar daca eu risc ca in acesti 3-4-5 ani de procese sa raman fara proprietate cred ca voi face tot ce pot pentru a il da afara chiar si cu riscul unor actiuni la limita legii - totul depinde de incadrarea acelei persoane ca si chirias sau nu; tot ce ati explicat pleaca de la premisa ca ESTE chirias.
ati spus un mare adevar ... acel proprietar isi poate pierde calitatea de proprietar tocmai din cauza unui chirias care s-a instalat fara forme legala intr-o proprietate care nu-i apartine, si la care nu contribuie in niciun fel dpdv financiar.
Si cu titlu la baza, corect...
NU am fost indeajuns de clara: sa fii proprietar e scump. Nu-ti permiti sa fii proprietar, iti poti pierde aceasta calitate. Nu-ti permiti o masina scumpa, o poti pierde. La fel cu toate bunurile. E simplu.
Am spus chirias generic, acelasi lucru il poate face si un tolerat pentru a se apara.
Cu executarea am mai explicat, devine obositor sa explic ceva si sa fiu intrebata despre acelasi lucru.