avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?

Discutia e simpla. Gandeste-te ca ai candida (chiar daca e aiurea fie si gandul ca ai face-o) si incearca sa creionezi un mic discurs pe care l-ai spune oamenilor. Cum ti-ai defini persoana? Ce program ti-ai alege?

E un fel de joc. Din care ar trebui sa invatam cu totii ca lumea e altfel decat auzim la televizor.

Maine, aceasta discutie este sustinuta si de un editorial publicat in Avocatnet.ro:
www.avocatnet.ro/index.html/...

Deci, ce discurs crezi ca merita cei din jur? (n-am spus nimic de discursurile care ar convinge, dar putem discuta si despre ele). B-)
Da, 19988 , ca nu am mai prins votul ala ..cu un singur candidat, mi s-a rapit sansa, a venit revolutia:((.Apoi, primele alegeri ..democratice la care am participat, au fost ..memorabile. Am stat la o coada interminabila. imi amintesc ca , desi la o anumita ora ar fi trebuit sa se inchida sectiile de vot, totusi, ora s-a prelungit, iar oamenii, se certau de-a binelea..se imbulzeau, isi pierdusera rabdarea..dar totusi, nu plecau. Aici e dovada ca oamenii credeau in schimbare, tot entuziasmul lor, spiritul civic, transformarea pe care oasteptau, i-a determinat sa vina la vot in numar impresionant.Acum...se stie ca prefera sa urmareasca sondajlele la tv.:)
cred ca tot atunci am votat si eu prima data!!=D>=D>=D>

Iar faptul ca acum oamenii nu se mai inghesuie la vot...
... in statele din vestul europei e un fenomen cu vechime deja!!!

Asa ca... toate-s vechi si noui-s toate...
Da...insa eu voi continua sa merg la vot...stii cum se spune , daca reuseti sa alegi..cel mai mic rau, tot e mai bine:) mie imi plac chiar si alegerile. Au un anume iz..le iau ca pe un eveniment, ca pe un fapt care este firesc, care ma scoate din casa si de ce nu, ma bucur ca exista dreptul la vot. Mi se confera un drept, faptul ca am acest drept, imi sugereaza o mica putere , de a decide , chiar daca intr-un procent insignifiant, destinul pe o perioada determinata, a natiunii noastre.Alegerile, imi insufla o anume incredere, si o certitudine a unei organizari , a unei evolutii. Adica , avem, fiecare din noi, puterea de a alege...nu conteaza daca iese cum vrem noi, sau cum vor ei...vreau sa am aceasta mica mandrie, ca mi se recunoaste acest drept.
Si eu merg la vot...
...insa motivarea e un pic alta!
De regula ceva de genul: hai s-o fac si pe asta...:sorry:

Insa ne-am cam indepartat de la subiectul initial, si n-as vrea ca initiatorul topicului sa se supere!B-)
Corect. Am divagat mult de la tema.

Alte discuții în legătură

Cu cine votati? Admin Admin Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Mai credeti in politica? Admin Admin Unii spun ca nu-i intereseaza cine e presedinte, cine e prim ministru si cine e in parlament. Mergand pe acelasi fir al discutiei, probabil ca nu ii ... (vezi toată discuția)