avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Discurs de candidat la presedintie. Tu ce ai spune?

Discutia e simpla. Gandeste-te ca ai candida (chiar daca e aiurea fie si gandul ca ai face-o) si incearca sa creionezi un mic discurs pe care l-ai spune oamenilor. Cum ti-ai defini persoana? Ce program ti-ai alege?

E un fel de joc. Din care ar trebui sa invatam cu totii ca lumea e altfel decat auzim la televizor.

Maine, aceasta discutie este sustinuta si de un editorial publicat in Avocatnet.ro:
www.avocatnet.ro/index.html/...

Deci, ce discurs crezi ca merita cei din jur? (n-am spus nimic de discursurile care ar convinge, dar putem discuta si despre ele). B-)
Presedinte de club!
Sau Asociatie (ca sa respectam forma juridica!)

Si nici n-am avut nevoie de discurs electoral!
Datorita "meritelor deosebite" am fost ales presedinte asa.. fara discurs, campanie etc....
Sau poate o fi din cauza ca erau doar 7 membrii de fata si eu eram singurul dispus?:hm:

Hm.. grea intrebare...
Club. Stiu un club cu renume ..dar nu-i pot zice numele aici o fi acela? ca nu ma gandesc la un club sportiv:)
Apropos de discursuri. Am stabilit deja ca un discurs trebuie sa aduca schimbari. Dar cred ca el ar trebui sa fie si rostit pe dinafara. In felul asta el ar intari convingerea electoratuuli ca i se vorbeste din inima...din cuget si simtiri. Sa ii privsti in ochi si sa le vorbesti. Asta ar fi super. S i mai ales..fara suspiciunea ca exista vreun sufleur prin zona;)
Ce este important ,este faptul ca oamenii s-au saturat de"gogosi",indiferent ce nume poarta acestea.Oamenii s-au saturat de demagogie patriotarda,scoasa la minut din minti mai mult sau mai putin infierbantate,de politicieni verosi si de tot caruselul de candidati care inseamna"nimeni" si care vin de nicaieri.Poporul acesta se simte jignit pentru ca nimeni si nimic nu il mai reprezinta, ,pentru ca nu aude ceva doct,ci numai cuvinte searbede neacoperite de realitatea noastra cotidiana.Poporul acesta este pus intr-o situatie paradoxala,aceea ca din nimic sa aleaga ceva.Cred ca trebuie sa mai treaca multa apa pe Dunare pentru a se rezolva ceva,pentru ca"zeroul" din vitrina si etalat cu nonsalanta sa se transforme in "zero virgula ceva" .
Numai noi sunte singurii care ne putem raspunde la intrebarea:"cat de mult mai este pana departe ?"
Discursul unui candidat la presedintia unei asociatii de crestere a ierbivorelor

Va multumesc ca m-ati ajutat sa ajung pana aici. Sambata vom intoarce, impreuna, o noua pagina in istorie... Nu trebuie sa va amintesc cele petrecute pana azi – cei mai multi am trait istoria recenta. Si nu avem incredere in politicieni. Nu trebuie sa avem incredere in ei, trebuie sa ii presam sa inteleaga ca sunt in Parlament si in Guvern pentru a ne reprezenta interesele, pentru a lucra pentru noi. Nu sperati ca un om bine intentionat ajunge in fruntea tzarii si schimba lucrurile peste noapte! Nu sperati ca deputatii si parlamentarii vor pierde prea mult timp in interesul dv! Speranta moare ultima – dar omul moare inaintea sperantei. Actionati – fiecare la nivelul lui – si nu va lasati in virtutea inertiei! Adunati-va in grupuri mari si incercati sa schimbati ce nu va place sau ce poate fi imbunatatit – adica totul! Nu va ganditi ca ”rezolva problema” cel de langa voi! Implicati-va! Numai asa puteti fi alaturi de mine pentru a putea infrange nepasarea, inertia...
Daca ne implicam toti vom reusi sa o gasim pe Elodia si vom aduce in tzara tot tezaurul dacic! Daca ne implicam toti, actionand zi de zi timpul de stat in fatza televizorului e din ce in ce mai scurt – vom rezokva impreuna nemultumirile celor care se plang ca sunt deranjati de extraterestri, vom rezolva impreuna marile cazuri de coruptie si nu vom mai avea timp sa vedem ce face vecinul. Vom lucra pentru noi, nu impotriva altuia!
Nu trebuie sa muncim mult, trebuie sa muncim cu spor! As fi spus ca munca n-a ucis pe nimeni, dar nu e bine sa riscam... Totusi, am inteles ca unii au murit surmenati... Deci, as spune ca munca e o ocupatie care poate ucide. Dar e un rau necesar! E pretul pe care il platim pentru bani! Trebuie sa cerem de la patroni salarii mai mari pentru ca si noi mancam de trei ori pe zi! Nu trebuie sa asteptam ca reprezentantii statului sa emita hotarari pentru majorarea salariilor!
Trebuie sa evitam a mai cumpara pe credit nu doar pt ca procedura dauneaza grav econonomiei ci si pentru ca devenim proprietarii acelor obiecte cand deja ne-am plictisit de ele si le-am platit dublu decat pretul real – am imbogatit pe altul cu buna voie si de aceea nu trebuie sa ne uitam chioras la acestia.
Trebuie sa privim inainte, nu la varful pantofilor, nu de alta, dar s-ar putea ca norocul sa treaca tocmai atunci pe langa noi – si nu toti suntem printre aceia pe care norocul ii trage de maneca sau le pune piedica! Nu va doriti sa va cada in cap un seif plin cu bani – de bani vor avea parte urmasii, in acest caz...
Atunci cand va opuneti unei hotarari sa nu va temeti ca ridicand mana pentru a vota contra trebuie sa spuneti: ”Demisionez!” Veti fi concediati...
Foarte convingator @trope_doi. Dar nu am inteles..discursul ..cui i se adreaza? sper ca nu le priveste chiar pe ierbivore:D insa imi place..genul de discurs atipic , iesit din tipare...obiectivele sunt cu totul speciale...da, sigur aduc schimbare. =D>=D>=D>=D>
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2009
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu cine votati? Admin Admin Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)
Mai credeti in politica? Admin Admin Unii spun ca nu-i intereseaza cine e presedinte, cine e prim ministru si cine e in parlament. Mergand pe acelasi fir al discutiei, probabil ca nu ii ... (vezi toată discuția)