inocenta a scris.
nici la instalatia parte comuna=tevile orizontale din subsol/verticale ,deoarece proprietatea comuna este fortata si perpetua, reprezinta in fapt cota parte indiviza si care este consemnata in contractul/documentul de achizitie bun imobil
nu neaparat,asociatia de proprietari a hotarat debransarea de la agentul termic gen CET
bineinteles cu acordul tuturor proprietarilor.si toata instalatia ce deservea caldura(calorifere tevi vane ) au fost vandute la fier vechi (mai putin tevile care trec prin casa care leam valorificat eu).
atata timp cat toti proprietari au fost de acord nu vad ce problema ar fi daca verifica cineva ca nu mai avem vane in bloc.
referitor la tevi,daca stai la 4 le tai frumos si nu deranjezi pe nimeni din bloc care vrea caldura
dar administratorulò si presedintele normal ca o sa fie deranjati ca de ce nu mai plateste ala caldura.
chestia cu tevile care trec prin apartament e un jaf de la legiuitor char daca e legal sa o platesti.
a fost anulat ordinul care prevedea ca daca iti izolezi tevile nu mai platesti,dar din cauza furnizorilor de agent termic care ramaneau in gaura si politicienilor care nu vor sa moara ceturile pt ca sant vaci de muls.
referitor la 150 de lei platiti pt ca trece tevi prin casa, eu cu centrala termica ajung sa incalzesc apartament cu 2 camere cu 250 de lei pe luna cu tot cu apa calda si plata apei reci.
cate cadura poate sa dea o teava de un deget de groasa? (hai sa zicem 2,ca eu am un deget mai gros :D)