george 5 a scris:
Va prezint urmatoarea situatie:de vreo 3-4 ani primesc cam de 2 ori pe an in cutia postala vederi pe spatele carora scrie tot felul de magarii,de ex:ca sunt recalcitrant,fac scandal acasa,imi bat sotia,fur bani din firma,injurii etc.Sotia a participat la un concurs de director in invatamant,nu l-a luat si a doua zi i-a trimis o vedere la scoala unde lucreaza pe spate cu tot felul de magarii.Acum zic eu....si cunoscandu-ma destul de bine.....zic ca cineva incearca in mod constant sa ma discrediteze.Am banuit pe multi...dar stiti cum e:hotul cu un pacat pagubasul cu 10.Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc anticipat!
mie acestea mi se par acuzatii care pot , cel putin teoretic , sa expuna o persoana unor sanctiuni . Si sunt chiar mai multe fapte , nu doar una.
Personal, consider ca dintr-un anume punct de vedere....o vedere poate fi considerata ca fiind publica, atata vreme cat nu este inchisa intr-un plic. Credeti ca , macar din curiozitate, nu doar postasul dar si alti lucratori prin mana carora trece acea vedere, nu isi arunca ochii pe ea ? si nu la poza..ci la scrisul de pe verso.In plus, se mai intampla , de multe ori, ca anumite vederi sa ajunga si prin cutiile postale ale altora..din eroare. Mai exista copii , din aceia curiosi, care scotocesc prin cutiile postale...va imaginati de distractiv este sa citesti asa ceva. Eu una, as include si acest mijloc de comunicare printre cele publice ;).Dar ma rog...sunt doar ..vederile mele proprii.Si inca ceva...sigur expeditorul nu detine probe cu care sa isi sustina acuzatiile:)
Divagand putin, cu ceva tinp in urma, un user ne intreba de ce citatiile pe care le primim acasa nu sunt inchise intr-un plic, intrucat este anormal ca oricine sa poata citi comunicarile care ni se fac, acestea trebuind sa ramana lucruri confidentiale .Mi se pare foarte pertinenta aceasta intrebare, si sunt de acord ca citatiile, intr-un viitor, ar trebui inchise in plic.B-)