avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... baroul lui POMPILIU BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

baroul lui POMPILIU BOTA

CE AVANTAJE AVEM?CE NE ASTEAPATA DACA NE INSCRIEM LA BAROUL CONSTITUTIONAL? CARE SUNT CERINTELE?
Cei care nu inteleg ar trebui sa inteleaga cel putin acum. Sa imi spuna si mie acei sustinatori ai lui Bota - daca magistratii care sunt de asemenea juristi sunt inscrisi in sindicatul lui si daca ideea de sindicat pentru o profesie liberala ii poate prosti
sunt politist ,dar ceea ce fac cei din baroul ,,clasic,, de a-i indeparta pe cei din baroul ,,bota,, se aseamana cu epurarea de dupa 6 martie 1945, sunt politist nu militian sau comunist ,daca a-si fi fost militian sau comunist eram impotriva competentei , impotriva concurentei si luptam pentru a castiga dupa fiecare nou avocat ,, clasic,, cateva mii de parai , voi cei din baroul clasic daca sunteti mai buni supravetuiti , daca nu se va forma o noua clasa de avocati , care nu iau bani dupa care intorc spatele ......
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2006
elisav1702, utilizator
Domnule politist, mu militian, cunoasteti faptul ca in Baroul lui Bota se lucra in sistem MLM, fiecare decan sau prodecan primea la fiecare inscris o cota parte? Cunoasteti faptul ca se solicita o cotizatie de pana la 500.000 lei ron lunar fara a se elibera chitanta? Nu au nici un fel de evidenta contabila. Nu fac decat sa se intalneasca in sedinte si sa stabileasca anumite "strategii" prin care sa acuze pe toata lumea. Instante, Parchete, Guvern, Ministri etc!!!! In plus sunt total neprofesionesti!!!Abia astia sau organizat ca mafie! Cu respect Domnule Politist!!!Astia sunt concurenta?????
X-(Sa-mi spun si mie cine din vechii avocati au dat examene de intrare in barou si cati au platit o taxa ABERANTA de 24 milioane la intrarea in barou . Mie personal mi se pare ca baroul este un SRL. ...Nu cunosc legislatia In UE dar daca ar fi altfel si, cred ca este altfel, toti cei care au dat examen ar trebuii sa-si ia banii inapoi fie de la baroul clasic sau ' bota'...
Prietenii lui Bota mai ganditiva. Parerea mea este ca voi a-ti incercat ca magistrati apoi ca avocati si daca nu a-ti reusit sa va impuneti in aceasta structura, hai sa ne facem avocati oricum. A fi avocat este o chemare este usor sa acuzi si este foarte greu să aperi. Pacat ca nu a-ti inteles sistemul mai aveti o sansa inscrieti-va la consieri juridici, cel putin ei sunt legali si aveti dreptul sa aparati firme lasa-ti avocatura pentru cei care au chemare si teminati cu faptul ca se dau multi bani in avocatura. Apucati-va si cititi legislatie si nici un MAESTRU AVOCAT nu va fi impotriva celor care stiu. Este pacat ca anumite persoane care nu au reusit la examene sa vina si sa spuna diverse. Mai exista o solutie facetiva corp de judecatori sau procurori CONSTITUTIONALI

Alte discuții în legătură

Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
,,baroul penal" Aveti grija ca fostul ,,Barou Constitutional" sa nu devina un viitor Barou Penal. Nu va jucati cu focul la infinit! Uzurpare de calitati oficiale va spune ... (vezi toată discuția)